Haberler

Emniyet Müdürü Aygün Şehitliği Ziyaret Etti

Yeniden göreve dönen Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, ilk görev gününde polis şehitliğini ziyaret etti.

Yeniden göreve dönen Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, ilk görev gününde polis şehitliğini ziyaret etti. Aygün, bu yıl vefat eden bir şehit babasının mezarını da ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün Facebook sayfasında verilen bilgide, "04.12.2014 tarihinde göreve başlayan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Aygün, göreve başladıktan sonra ilk olarak Şehir mezarlığında bulunan Polis Şehitliğine giderek vatanın bölünmez bütünlüğü ile Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi ziyaret etmiştir" şeklinde bilgi verildi.

Aygün'ün şehit babasının mezarını da ziyaret ettiği belirtilerek, "Ayrıca İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Aygün Diyarbakır Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli iken Terör Örgütünün silahlı saldırısı sonucu şehit olmuş Polis Memuru Zafer Sayil'ın babası Hüseyin Sayil'ın da mezarını ziyaret etmiştir" denildi.

Aygün, 9 Ocak 2014 tarihli kararname ile görevinden alınmıştı. Aygün, mahkeme kararı ile dün görevine yeniden dönmüştü, - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Aygün Facebook Malatya Yerel Haberler

title