Haberler

Emniyet Müdürü Aktaş Veda Mesajı Yayımladı

Emniyet Müdürleri kararnamesi ile görev yeri değişen İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, görevi süresince, sevgi, saygı, adalet, nezaket ile vatandaş memnuniyetini önde tutma gayreti içerisinde olduğunu bildirdi.

Emniyet Müdürleri kararnamesi ile görev yeri değişen İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, görevi süresince, sevgi, saygı, adalet, nezaket ile vatandaş memnuniyetini önde tutma gayreti içerisinde olduğunu bildirdi.

Aktaş, yayımladığı veda mesajında, bir buçuk yıldır Kırklareli'de hizmet ettiğini anımsattı.

Kırklareli insanının dostluğunu, yardımseverliğini hoşgörüsünü, misafirperverliğini, hep yanında hissettiğini ifade eden Aktaş, şunları kaydetti:

"Görevim süresince, sevgi, saygı, adalet, nezaket ile vatandaş memnuniyetini önde tutma gayreti içinde oldum. Toplumun tüm kesimlerine yönelik birçok sosyal projeler yaptık. Kırklareli'nin daha huzurlu ve güvenli bir il olması için mesai arkadaşlarımla birlikte büyük gayret gösterdik ve bu hususta önemli mesafeler kat ettik. Geçen süresi içinde görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimiz inancındayım.

Hizmet etmekten her zaman mutluluk duyduğum sizlere bugün veda ederken, bizlere ilgi ve yardımlarını hiçbir zaman esirgemeyen sayın Valimiz Mustafa Yaman başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın, sivil toplum örgütlerinin kıymetli yöneticilerine, basınımızın değerli temsilcilerine ve Kırklareli halkına teşekkür eder, hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim." - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Aktaş Kırklareli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title