Haberler

Emıtt'te Ankara Rüzgarı Esti

Dünyanın sayılı, Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açıyor.

Dünyanın sayılı, Türkiye'nin en büyük turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açıyor. 70 ülkeden 140 bin ziyaretçinin takip etmesi beklenen fuarda Ankara, yine Ankara Kalkınma Ajansının koordinasyonunda muhteşem bir organizasyon ile yer alıyor.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacak EMITT'te Ankara bu yıl "Sağlık turizminin ve termalin başkenti Ankara" teması ile yer alıyor. Ankara Kalkınma Ajansı koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında Ankara'daki yerel kuruluşların ve turizm profesyonellerinin tam desteği alındı. Ankara'nın tarihi ve kültürel değerleriyle şekillenen stantta görevliler, Ankara'nın sağlık ve termal turizmi alanında sunduğu hizmetleri turizm ajansı temsilcilerine anlatıyor.

Ankara'nın somut ve somut olmayan kültürel mirası çerçevesinde şekillenen stantta 1. Meclis, Augustus Tapınağı, Jülien Sütunu, Ankara Evi, Hacı Bayram Camii'nin orijinal kopyaları ile ANKA Park maketi yer alıyor. Ankara'nın zengin kültürel ve doğal mirasa sahip ilçelerine ait görsellerin paylaşıldığı stantta Ankara'nın sağlık ve termal konseptinde sunduğu hizmetler de katılımcılarla paylaşılıyor. Alanda orijinal görünüme sahip Ankara tarihi sokak lambaları ve aydınlatmaları da dikkat çekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Altındağ Belediyesi, Ayaş Belediyesi, Beypazarı Belediyesi, Nallıhan Belediyesi ve Keçiören Belediyesi gibi Ankara ilçe belediyelerinin açtığı stantlarda Ankara ilçelerinin tanıtımı yapılıyor. Stantta ayrıca telkari işlemeciliği, ipek iğne oyası, çivisiz fıçı yapımı, ipek kozasından ipek çekimi gibi canlı performanslar ile Seymen oyunu gösterisi, taş bebek, ipek iğne oyası, yumurta oyma, kök boyalı yöresel kilim, dokuma, bez, şal gibi yöresel ürünler tanıtılarak, çini, tezhip, ebru, hattat, bakırcı ustalarından performanslar sergileniyor.

Yaklaşık 5 yıldır EMITT organizasyonunda Ajansın yer almasının onurunu yaşadıklarını vurgulayan Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, "EMITT gibi önemli bir platformda yer almak, Ankara'nın tanıtımına katkı sağlamak son derece önemli. Her yıl EMITT'te başkente yaraşır bir şekilde yer almak için paydaşlarımızla çalışmalar yürütüyoruz. Standımızla, tanıtım materyallerimizle, sunumlarımızla dikkatleri Ankara'ya çekmeyi hedefliyoruz. Burada bizimle yürüyen tüm kurum, kuruluşlarımıza teşekkür ederim. Bu yıl 'Sağlık turizminin ve termalin başkenti Ankara' temasını seçtik. Önümüzdeki yıllarda da belirleyeceğimiz temalar ile Ankara'nın tanıtımına hizmet edeceğiz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title