Haberler

Emit'te Samsun Standına Ödül

Samsun, 17.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) en çok ziyaretçiyi çeken ve ön plana çıkan standıyla ödüle layık görüldü.

Samsun, 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) en çok ziyaretçiyi çeken ve ön plana çıkan standıyla ödüle layık görüldü.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal ve İl Genel Meclis üyelerinin de katılımıyla gerçekleşen EMİTT'te Samsun standı en iyiler arasında yer aldı.

TÜYAP fuarcılık yetkililerince gerçekleştirilen anket çalışmalarının neticesinde fuarın en iyileri belirlendi. Fuarın son gününde en iyilerin yer aldığı ödüller sahiplerine verildi. Samsun standının ödülünü İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal teslim aldı.

İl Kültür Turizm Müdürü Yüksel Ünal konuşmasında, EMITT'in dünyanın en büyük 5'inci fuarı konumuna geldiğini, fuarda 67 ülke ve 150 beldenin olduğunu ve ilk günde yaklaşık 43 bin kişinin fuarı ziyaret ettiğini vurguladı. Ünal, "EMİTT, ziyaretçi sayısını her yıl ikiye kalıyor. Samsun bu yıl Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan, İl Genel Meclisi üyelerimizin de desteğiyle hep birlikte büyük başarıya imza attı. Samsun'u tanıtmak adına iyi bir çalışma gerçekleştirdik. Çok sayıda ziyaretçimizin yanı sıra ünlü sanatçılarımızdan da ziyaretçilerimiz oldu. TÜYAP fuarcılık tarafından fuarın her günü ziyaretçiler arasında yapılan anket çalışmalarında en çok ziyaretçiyi standına çeken, ön plana çıkan illerin arasında yer aldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Hüseyin Aksoy Doğu Akdeniz Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title