Haberler

Emine Erdoğan, Cumhuriyet Gazetesinden Tazminat Kazandı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhuriyet gazetesi yazarı Akyürek'e "kişilik haklarına saldırıldığı" gerekçesiyle açtığı davada 3 bin TL kazandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bir yazısında "kişilik haklarına saldırıldığı" gerekçesiyle açtığı davada, Cumhuriyet gazetesi ve yazarı Cüneyt Arcayürek'ten 3 bin lira manevi tazminat kazandı.

Ankara 16. Asliye Hukuk Mahkemesindeki duruşmaya Emine Erdoğan'ın avukatları Ali Özkaya ve Muammer Cemaloğlu ile gazetenin ve Arcayürek'in avukatı Fırat Mengü katıldı.

Avukat Özkaya, dava konusu yazıdan dolayı İstanbul 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin kesinleşmiş kararı olduğunu belirterek ceza kararıyla Arcayürek'in Emine Erdoğan'a hakaret ettiğinin sabit olduğunu söyledi.

AVUKAT MENGÜ DAVANIN REDDİNE KARAR VERİLMESİNİ İSTEDİ

Hakim Yaşar Eren, davayı kısmen kabul ederek, davalıların 3 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdiğini açıkladı.

50 BİN TL TAZMİNAT TALEP ETMİŞTİ

Dava dilekçesinde, yazısında, Erdoğan'ın "Kişilik haklarına saldırı kastıyla tahkir ve tezyif edici beyanlarda bulunulduğu" gerekçesiyle Arcayürek ve Cumhuriyet gazetesinden 50 bin lira manevi tazminat talep edilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Gazetesi Cüneyt Arcayürek Emine Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (60)

murat kayikMobil-ANDROID:

helal olsun yenge sana

16
47
yanıtYanıtla
gariban:

kim yargilamis turkiyedemi hehhehe ulkeyi ele gecirmis bu hashasiler birde yargidan bahis ediyorsunuz herhalde recepe servetini sorduklarinda karim ve ben tazminatlardan kazandik diyecekler vay ulkem vay dustugu duruma bakin dunyaya rezil olduk hashasiler sayesinde

40
13
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Maşşallah artık aç kalmaz

39
11
yanıtYanıtla
Kim oMobil-IOS:

Senin herif herkese hakaret ediyor peki biz ne yapacağız.

35
14
yanıtYanıtla
Allah yolcusu:

Allahim su akp erdogan müsriklerini dünyada ahirette karsima cikarma millete bukadar muzurluk yaptiklari icin sorgusuz sualsiz helak eyle

32
17
yanıtYanıtla
adamın biriMobil-ANDROID:

saraya fincan lazım

40
8
yanıtYanıtla
özverMobil-IOS:

Millet sandıkta yapamadığını klavye başında yapmaya çalışıyor. Bu hanımefendi orasını burasını açsaydı hepiniz saygı duyardınız. Kapalı olduğu ve Sayın cumhurbaşkanımızın eşi olduğu için lekelemeye çalışmayın komik duruma düşüyorsunuz

10
38
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

doymadilar

34
13
yanıtYanıtla
cem tuna:

Karı koca ülkede dava açmadıkları isim kalmadı. . . Bu davaları kazanıp, kazanmamaları bir yana ancak kendilerine hiç sormuyorlar mı ''neden bu kadar çok insan ile mahkemelik oluyoruz? ''diye. . .

41
5
yanıtYanıtla
Avrupa:

Tebrikler:-) Iste asil soru o ama eminim özelestiriyi bilmez bunlar.

yanıt13
yanıt1
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title