Haberler

Emetli Gazilere Kıbrıs Gezisi

Kütahya’nın Emet ilçesinde gaziler için Kıbrıs gezisi düzenlendi.

Kütahya'nın Emet ilçesinde gaziler için Kıbrıs gezisi düzenlendi.

Emet Ecdad Derneği Başkanı Ali Duyan ve Uygar Tour Koordinatörü Mustafa Uçak rehberliğinde Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan uçakla Kıbrıs'a giden heyet savaşın yapıldığı yerleri gezip, şehit mezarlarını ziyaret etti.

Ecdad Derneği Başkanı Ali Duyan Kıbrıs gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Rumların katliam yaptıkları köylerimizi gazilerimizle birlikte gezdik. Şehitlerimizin ruhlarına hep birlikte fatihalar okuduk. KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı, Türk Mukavemet Teşkilatı kurucusu, Türklüğün yetiştirdiği ender devlet adamlarından rahmetli Rauf Denktaş'ın kabrini ziyaret edip fatiha okuduk. Ayrıca TMT anıtını da ziyaret ettik.Ayrıca 327 Şehidimizin yattığı Boğaz Şehitliği'ni, Namık Kemal'in kaldığı zindanı ve kale içini gezdik. Salamis harabelerini ve Barnabas kilisesini gezdik. Gazı Mağusa'da kale içini gezerken yorulduk. Gazı Mağusa Gaziler Derneğini ziyaret ettik. Sayın başkan ve üyeler çok sıcak karşıladılar. Burada iki silah arkadaşının yıllar sonra tekrar karşılaşmalarına şahit olduk. Çıkartmadan sonra adaya yerleşen hemşerimiz Simav Demirciköy'den Mehmet Bilgiç abimizle ekibimizden Mustafa Taş abimizi 41 yıl sonra tekrar buluşturdu. Eski günleri yad etmelerini sağladık. Allah, bu geziye vesile olanlardan razı olsun.Kıbrıs dönüşü ise Ankara Anıtkabiri ve Eskişehir Miniatürk'ü gezerek turumuzu tamamladık. Bu organizasyon için kaymakamımız Mahmuthan Arslan'a gazilerimiz adına teşekkür ediyorum "dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Kıbrıs Emet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
title