Haberler

Emet'te Toplu Sünnet ve Kulak Delme Şöleni

toplu sünnet ve kulak delme şöleni, Emet Termal Resort Otel'de gerçekleştirildi.

Emet Belediyesi'nin tarafından düzenlenen geleneksel

toplu sünnet ve kulak delme şöleni, Emet Termal Resort Otel'de gerçekleştirildi.

Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı şölenle 25 Emet ilçesinde ikamet eden çocuk sünnet ve kulak delme etkinliğine katıldı.

Şölen kapsamında ilk olarak Emet Babukbey Camii'nde mevlit okutuldu. Okunan mevlit'in ardından ilçede sünnet konvoyu oluşturuldu.

Yapılan sünnet konvoyunun ardından Emet Termal Otelin katkılarıyla, otelde amfi tiyatrosunda bir eğlence düzenlendi. Büyük katılımın olduğu eğlenceye Kütahya Valisi Kenan Çiftçi,

Kütahya Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar, Emet Vekil Kaymakamı

Mustafa Koç, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ve çok sayıda idari müdür ile siyasi parti yetkilileri katıldı.

Gecede ilk olarak Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca bir konuşma yaptı. Koca, "Her çocuğun ve Her çocuk sahibi bir anne ve babanın hayatta iki özentisi vardır. Erken çocuklu ailenin özentisi oğlunun sünnet olması ve de düğününü görmektir. Kız çocuklu ailenin de özentisi kızının kulağına küpe takılması ve düğününü görmektir. Bugün burada ilkini birlikte gerçekleştiriyoruz. İnşallah çocuklarınızın düğününü de görürsünüz" dedi.

Belediye Başkanı Koca'nın ardından bir konuşma yapan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Sünnet bizim geleneğimiz, ilmen ve tıbbende sünnetin faydaları ispatlanmıştır. Bazı ülkelerde sünnet yasaklanmaktadır. Bunun tek nedeni vardır. Bu konuyu ilmen incelemedikleri içindir. Allah (c.c) inşallah çocuklarınızın mürvetini de gösterir.Emet ilçemize her geldiğimde, Emet'in ayrı bir güzelliğini görüyorum. Çok zengin bir ilçemiz, yer altıda üstüde çok zengin bir ilçe Emet, nüfusu da her geçen gün artmakta, dünyanın hiçbir yerinde olmayan termal kaynaklara sahip, yosunlu havuza girmek isterseniz tek adresiniz dünyada sadece Emet ilçemizdir. Tüm insanı, resmi kuruluşları, sivil toplum örgütleri birbirine bağlı kaynaşmış ilçe görmedim bu yüzden Emet 'i çok seviyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ilk olarak Kütahya Evliya Çelebi Mehteran Takımı bir gösteri sundu. Mehteran takımının gösterisinin ardından sevilen sanatçı Ümit Yaşar bir konser verdi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Ümit Yaşar en son şarkıları seslendirerek Emetlileri coşturdu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Koca Kütahya Termal Emet Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title