Haberler

Emekli Uzman Jandarma'ya Ziyaret

Güncelleme:

Konya'nın Beyşehir ilçesinde görev yapan uzman jandarmalar, Dumanlı Mahallesinde yaşayan 45 yıl önce emekli olan meslektaşlarını ziyaret etti.

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde görev yapan uzman jandarmalar, ilçeye bağlı Dumanlı Mahallesi'nde yaşayan 45 yıl önce emekli olan 80 yaşındaki meslektaşlarını ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan meslektaşları, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175.yıldönümü dolayısıyla Dumanlı Mahallesi'ndeki evinde yaşayan evli, bir oğlu emekli astsubay olan 80 yaşındaki emekli uzman jandarma çavuş Mustafa Sarı'yı ziyaret ederek çiçek takdim etti, çeşitli hediyeler verdi.

Genç meslektaşlarının ziyaretinin kendisini çok memnun ettiğini ifade eden Mustafa Sarı, "80 yaşında bir emekli olarak meslektaşlarımızın ziyaretinden o kadar onur ve gurur duydum ki, meslek hayatımda belki de en mutlu günümü yaşıyorum diyebilirim" şeklinde konuştu. Sarı, kendisini ziyaret eden meslektaşlarına bu mesleğin ve üniformanın kıymetini çok iyi bilmeleri tavsiyesinde bulundu.

Kendisinin o dönemde çok zor ve kısıtlı imkan ve şartlar içerisinde görev yaptığını ama şimdi hem personelin çok, hem de teknolojik imkanların daha iyi olduğu bir dönemde teşkilatın ülke sathına hizmet verdiğini aktaran Sarı, "Ben bugünkü varlığımı dürüst çalıştığıma borçluyum. Genç meslektaşlarımdan hak, hukuk, kanun neyse o şekilde hizmet yapmalarını istirham ederim, çünkü kendileri kazanır" dedi.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan meslektaşları ise, mesleğin duayen isimlerinden Mustafa Sarı'nın 80 yaşındaki dinçliğine hayran kaldı. Meslektaşları, "Sizleri bu yaşta bu şekilde dinç ve hayat dolu gördükten sonra bizim de çalışma şevkimiz daha da arttı. Size uzun ömürler ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz" diye konuştular. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title