Haberler

Eleşkirt'te Elektrik Kesintisi Protestosu

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesindeki muhtarlar, son aylarda sık sık elektriklerin kesildiğini öne sürerek protesto yürüyüşü yaptılar.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesindeki muhtarlar, son aylarda sık sık elektriklerin kesildiğini öne sürerek protesto yürüyüşü yaptılar.

Eleşkirt Muhtarlar Derneği üyeleri ve diğer muhtarlar, duruma tepki göstermek için Tedaş binasına yürüdü. Burada muhtarlar adına bir açıklama yapan Çifte Pınar Muhtarı Yıldırım Özmen, Tedaş'ın hizmet sunarken takındığı bu sorumsuz iş ahlakını protesto ettiklerini belirterek, "Aylardır şikayetlerimizi her platformda dile getiriyoruz. Tepkimizi çok demokratik bir şekilde dile getiriyoruz. Uysallığımız koyun olduğumuzdan değil, devletimizi sevdiğimizden, vatandaşımıza rahatsızlık vermek istemediğimizdendir. Yoksa buranın altını üstüne getirmesini de biliriz" dedi.

Yanıkdere Köyü Muhtarı Necati Kılıçarslan da, Tedaş'ın birkaç gün önce kendisine bir yazı gönderdiğini ve köyde bir abonenin bile borcu olması durumunda herkesin elektriğinin kesileceği yönünde bilgilendirme yazısı gönderdiğini öne sürdü.

Tedaş çalışanı Cesim Karagöz ise, kendisinin yetkili olmadığını ve sıkıntıların tamamını yetkililere aktaracağını söyledi.

Polis ekiplerinin önlem aldığı protesto, olaysız bir şekilde sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eleşkirt Tedaş Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title