Haberler

Elektronik Tebligatla İlgili Bilgilendirme Semineri Verildi

Uludağ Vergi Dairesi ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD) işbirliğiyle elektronik tebligatla ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Uludağ Vergi Dairesi ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği (DOSABSİAD)  işbirliğiyle elektronik tebligatla ilgili bilgilendirme semineri verildi.

DOSABSİAD Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ve Uludağ Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güccan tarafından verilen seminere Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren iş adamları, firma temsilcileri, yöneticiler ve çok sayıda çalışan katıldı.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Yılmaz, yeni çıkan kanunlara ilişkin üyeleri bilgilendirmeyi bir görev saydıklarını belirtti. Yılmaz, şunları kaydetti:

"Elektronik tebligat 1 Nisan tarihinden itibaren geçerli olacak. Yeni sistemde Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenerek gönderilen belgeler ile bu belgelere ait gönderim tarihi, tebliğ tarihi gibi bilgilere ulaşılabilecek. İş ortamında pek çok konuyu elektronik ortamda hallettiğimiz ve bilgileri e-mail yoluyla paylaştığımız hatırlanırsa, yeni sisteme de kısa sürede uyum sağlanacağı rahatlıkla söylenebilir."

Uludağ Vergi Dairesi Müdürü Rafet Güccan, 1 Nisan 2016 tarihinde uygulamaya geçecek e-tebligat sisteminin ne şekilde işleyeceği, avantajları ve getireceği yenilikler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Ayhan Yılmaz Uludağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title