Haberler

Elazığspor'un Yüzü Özat'la Gülmeye Başladı

Güncelleme:

PTT 1. Ligde son 6 haftadır yenilmeyen Elazığspor'un Başkanı Selçuk Öztürk, bordo-beyazlı ekibin yüzünün Ümit Özat'la birlikte gülmeye başladığını söyledi.

İSMAİL ŞEN - PTT 1. Lig'de son 6 haftadır yenilmeyen Elazığspor'un Başkanı Selçuk Öztürk, bordo-beyazlı ekibin yüzünün Ümit Özat'la birlikte gülmeye başladığını söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor'un Süper Lig'den düşmesinin ardından uğradıkları haksız eleştirilerden dolayı kulüp için daha hayırlı olacağını düşünerek ve yeni yönetimlerin önünü açmak adına istifa etmeye karar verdiklerini belirtti.

İstifa etmelerinin ardından yaşanan kongre süreçlerinde yeni bir yönetimin seçilememesi üzerine sezona kısa bir süre kala Elazığspor'un kayyuma devredildiğini anlatan Öztürk, kulüplerinin daha fazla mağdur olmaması için yine kamuoyundan gelen sese kulak vererek tekrar yönetime aday olduklarını ve yapılan kongrede güven tazelediklerini ifade etti.

Yaşanan olumsuz sürecin Elazığspor'a büyük zarar verdiğini ve bunun  sonucunda bazı önemli oyuncularını kaybettiklerini ve sezonun başlamasına kısa bir süre kala yaptıkları transferlerle takımı ayakta tutmaya çalıştıklarını anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

"10-12 günlük bir süreçte giden oyuncularımızın yerine en az onların kalitesinde çok iyi oyuncular transfer ettik. Bunu bir başarı sayıyoruz. Sağolsun bu kötü süreçte Ümit Özat'la anlaştık ve kısa süre içerisinde hocamız ve altındaki teknik heyet ile futbolcularımız ve yönetim kurulu çok güzel bir aile oluşturduk. Bu ailenin her bir bireyi üzerine düşen sorumlulukları sonuna kadar yerine getiriyor. Bunun sonucunda da altı haftalık bir yenilmez serisi yakaladık. Bize göre bu çok büyük bir başarı."

-Teknik direktör Özat'a övgü

Elazığspor'un sezon öncesi yaşadığı olumsuzluklarla birlikte ligin ilk iki haftasında aldığı yenilgiler sonrası kamuoyunun Elazığspor'a karamsarlıkla bakmaya başladığını anlatan Öztürk, takımının son 6 haftada ortaya koyduğu performansla bu ön yargıyı yıktığını dile getirdi.

Gelinen noktada Elazığspor camiasının teknik direktör Özat ile yüzünün yeniden gülmeye başladığını dile getiren Öztürk, Özat'ın Elazığspor'da olmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Özat'a teknik direktörlük teklifinde bulunduğunda kendisi kırmayarak hemen kabul ettiğini aktaran Öztürk, şunları söyledi:

"İşin gerçeği Ümit hoca da başarıya ihtiyaç hissettim, bir ateş hissettim. Ondan dolayı maddi boyutunu ikimiz de ikinci plana attık. Başarıya olan özlemini şu anda verdiği mücadele ile ortaya koyuyor. Çok kısa bir sürede kayyuma kalmış ve önemli futbolcularını kaybetmiş bir takıma çeki düzen vermek, bu uyumu sağlamak ve teknik olarak yönetmek bana göre çok büyük bir başarı. Bu başarıda katkının yüzde doksanı Ümit hocanındır. Biz yöneticiler ne yapıyoruz, teknik direktörlere yetki veriyoruz. Onlar ne yapacak, bu yetkiyi sonuna kadar kullanmayı bilecek. Ümit hoca da sonuna kadar kullanmayı biliyor. Ümit Özat sabahlara kadar çalışıyor. Evinin yolunu bile unuttu. Sağolsun yüreğiyle, beyniyle, zamanıyla kısacası her şeyi ile Elazığspor'a adapte olmuş durumda."

-"Sağlam adımlarla gitmek istiyoruz"

Sezon başındaki söylemlerinde bu yılki öncelikli hedeflerinin "ligde kalmak" olduğunu ifade ettiklerini anımsatan Öztürk, ortadaki başarıya rağmen söylemlerinde hiçbir değişiklik olmadığını vurguladı.

Öztürk, PTT 1. Lig'de oynayan 18 takımın da muhakkak Süper Lige çıkmak hedefinin olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizde de bu ateş var ancak biz biraz daha sağlam adımlarla gitmek istiyoruz. Takım iyi gidiyor diye yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular farklı bir atmosfere girersek bu kez başarısızlıklar doğuyor. O farklı atmosfere erkenden girmek istemiyoruz. Yarı devrede toplayacağımız puan sezon sonundaki hedefe yetiyorsa muhakkak biz de üzerimize düşeni yapacağız. Ara takviyeler yapacağız ve bu defa taraftarın da desteğiyle Süper Lig için mücadele edeceğiz." - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

selçuk öztürk Elazığspor Ümit Özat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title