Haberler

TFF'den Elazığspor'a Transfer Yasağı

Güncelleme:

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Elazığspor'da yönetim belirsizliği devam ederken bir kötü haber de Türkiye Futbol Federasyonu'ndan geldi.

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Elazığspor'da yönetim belirsizliği devam ederken, bir kötü haber de Türkiye Futbol Federasyonu'dan geldi. Federasyon Elazığspor'a transfer yasağı getirdi.

TFF'DEN TRANSFER YASAĞI

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'den düşen ve bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Elazığspor'a Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kötü haber geldi. Federasyon takımın eski futbolcularından Ahmet Görkem Görk'ün alacaklarını ödemediği gerekçesiyle kulübe transfer yasağı getirdi.

530 BİN LİRA

Elazığsporlu eski futbolcu Ahmet Görkem Görk, 530 bin lira alacağı için geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde federasyona başvurmuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Görkem Görk Elazığspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

adalet için feneri yak:

şike serbest ama transfer yasak işte fenerasyon

5
1
yanıtYanıtla
Uğur A.:

Pen6ları kaçır Elazığsporumuzu ligden düşür birde alacak davası aç. Helal Olsun seni ayakta alkışlıyorum. O Paralar Haram Zıkkım Olsun. Yönetim Bile yok kayyumdayız biraz idare edemedin mi ? Aç mı kaldın? Kahvaltında Dana jambonun mu eksilecek diye korkuyorsun?

4
0
yanıtYanıtla
murat buyuklumuratbuyuklu@gmail.com:

ama bildiğim kadarıyla elazığspor''u süper Lig''e çıkaran kadroda da vardı. yani takımda emeği de çok.

yanıt0
yanıt0
vatansever80:

kapatın gitsin kulübü gerçekten anadolu kulüpleri zar zor ayakta durmaya çalışırken birde federasyonun keyfi tavırları kapatın kulübü yıkın stadyumu daha farklı şeylerle ugraşın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title