Haberler

Elazığ'da Yurtdışından Gelen Hastalara Sağlık Hizmeti Veriliyor

Elazığ’da, bölge illerinin yanı sıra Kuzey Irak, İran, Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan dahil birçok ülkeden gelen hastalara da sağlık hizmeti veriliyor.

Elazığ'da, bölge illerinin yanı sıra Kuzey Irak, İran, Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan dahil birçok ülkeden gelen hastalara da sağlık hizmeti veriliyor.

Yoğunlukla Elazığ ve bölge illerde hizmet veren Medical Park Elazığ Hastanesi uluslararası alanda da birçok ülkeden gelen hastalara sağlık hizmet sunuyor. Yurt dışındaki hekimleri Elazığ'a getirerek kendi çalışmalarını, tedavi hizmetlerini anlatan hastane yönetimi, oradaki hastaları da daha iyi şartlarda tedavi etmek için çalışma yapıyor. Kuzey Irak'ın Duhok şehrindeki bir hastanenin başhekimiyle birlikte doktorlarının hastanelerini ziyaret ettiğini belirten Genel Müdür Op. Dr. Mahmut Yıldız, "Duhok şehrindeki hastanenin başhekimi ve hekimleri hastane hekimlerimizle birebir görüşme yaptı. Onlara hangi cerrahi işlem ve tedavilerde yanlarında olabileceğimizi söyledik. Hem onların eksik olduğu noktada biz, hem de bizim eksik olduğumuz noktada onlar bizim yanımızda olsun istedik. Özellikle orada tedavisi zor olan hastalarımızın Elazığ'da tedavisini yapmak istiyoruz" dedi.

Irak'tan gelen doktor heyetiyle göz bölümünden de incelemelerde bulunduklarını dile getiren Yıldız, "Hekimlerimizle birlikte göz bölümünde bir gözlem yaparak hem cerrahiye hem de poliklinikteki hizmetleri takip ettiler. Bizim amacımız sadece Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli, Muş değil çevremizde bulunan ülkelere de hizmet etmek. Medical Park Hastanemizin Elazığ'da oluşturduğu değeri uluslararası bir çapa taşıyıp orada ki insanlara sağlık hizmetinde bulunmak istiyoruz. Elimizde yetişmiş insan gücü ve her türlü bilimsel yöntem mevcut" diye konuştu.

Hastanenin Merkezi Pazarlama Uzmanı Reem Abualkheel, "Kuzey Irak'tan Elazığ'a hekim misafirlerimiz geldi. Hekim misafirlerimiz doktorla beraber muayene ve ameliyatları beraber gözlemledi. Bu çalışmalarla birlikte yabancı hastaları buraya getirip tedavi etmekten mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

Irak'tan hastaneye gelecek olan hastalara koordinasyonu sağlayan Naci Taşçı ise, "Biz sadece Elazığ ve çevre illerimize hizmet vermiyoruz. Kaliteli hizmetimizi yurtdışındaki hastalarımıza da sunmaya çalışıyoruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Azerbaycan Elazığ İran Irak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title