Haberler

"Elazığ'da Şenlik Var" Projesi

Elazığ'da başlatılan "Elazığ'da Şenlik Var" projesi kapsamında atıcılık şenliği düzenlendi. "Elazığ'da Şenlik Var" projesi çerçevesinde, kentte bir yıl içinde 23 ayrı şenlik yapılması planlanıyor.

Elazığ'da başlatılan "Elazığ'da Şenlik Var" projesi kapsamında atıcılık şenliği düzenlendi.

Spor Toto Teşkilatı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan

"Elazığ'da Şenlik Var" projesi çerçevesinde, kentte bir yıl içinde 23 ayrı şenlik yapılması planlanıyor. Proje kapsamındaki ikinci etkinlik olan atıcılık şenliği, Elazığ Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi.

Şenliğe katılan vatandaşlar, Atıcılık Federasyonu Başkanlığından temin edilen havalı tüfek ve tabancalarla atış yapmak uzun kuyruklar oluşturdu. 15 yaş altındaki kişilere atış yaptırılmadı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdür Sedat Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların kentte az olduğunu belirterek, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar ile bir araya gelip "Ne yapabiliriz?" diye düşündüklerini, sonra da kentte şenlikler düzenleme kararı aldıklarını ifade etti.

Şehrin plakasına göre "23" şenlik hazırladıklarını ve bunların mümkün mertebe içeriği ve ismiyle kentte uyacak tarzda olmasına dikkat etiklerini kaydeden Acar, kamuoyunun değişik isim fikirlerine de açık olduklarını söyledi.

Şenlikleri 15 günde bir Pazar günleri yapmayı planladıklarını, ancak programlara göre tarihleri öne veya geriye alabildiklerini belirten Acar,

"Bunları hiç takmıyoruz, bizim amacımız bu şenliklerle bu kenti gerek sportif, gerek kültürel manada doyurmak. Sadece merkezde değil, ilçelerde de şenliklerimiz olacak. Şenliklerimizin dolu dolu geçmesini istiyoruz. Görüldüğü gibi halkımız bu tür şeylere susamış, bu tür şeyleri bekliyorlar. Dolu dolu geçiyor. Seneye şenliklerimiz daha dolu dolu olacak. Bu sene eksiklerimizi göreceğiz. 'Nerede aksama oldu, daha geniş nasıl tutabiliriz' tarzında çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title