Haberler

Elazığ'da Özgür Kudüs İçin Pedal Çevirdiler

Elazığ’da İsrail’in Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıyı kınayan gençler ellerinde bayraklarla pedal çevirdi.

Elazığ'da İsrail'in Mavi Marmara gemisine düzenlediği saldırıyı kınayan gençler ellerinde bayraklarla pedal çevirdi.

Elazığ Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı, Mavi Marmara gemisine 31 Mayıs 2010'da İsrail'in yaptığı saldırının 6. yılında ' Mavi Marmara Ruhuyla Özgür Kudüs İçin Pedal Çeviriyoruz' sloganıyla bisiklet turu düzenledi. İsrail'in, Müslümanlara zulüm etmeye bugünde devam ettiğini belirten Elazığ Genç İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı İl Başkanı Ubeyd Abdullah Kaya, "Halkımız ve bütün İnsanlık bilmeli ki bu bölgede akan kanın, iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrail vardır. Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir. İsrail'in kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir" dedi.

Mavi Marmara Ruhuyla, Özgür Kudüs İçin Pedal Çevirmek için toplandıklarını aktaran Kaya, yapılan tüm işgallere karşı bir farkındalık oluşturmak için bayrak ve bisikletlerle şehir turu gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Öğretmenevi önünde başlayan bisiklet turu, şehir turu atılarak PTT meydanında son buldu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Marmara İsrail Elazığ Kudüs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title