Haberler

Elazığ'da "İş'le Buluşmalar" Toplantısı

İş Bankası Genel Müdürü Bali: "135 milyar liranın üzerinde toplam nakdi krediyle sektörde lideriz"

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "135 milyar liranın üzerinde toplam nakdi krediyle sektörde lideriz" dedi.

Bali, İş Bankası tarafından Elazığ'da bir otelde düzenlenen "İş'le Buluşmalar" Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, yüzyıllara dayanan ticari geçmişi olan Elazığ'ın bugün de önemini sürdüren ve umut vaat eden bir kent olduğunu dile getirdi.

İş hayatından "keşke" diye bir kavramın olmadığını ve geriye dönüp bakılmaması gerektiğini belirten Bali, "Hep ileride daha fazla ne yapabiliriz diye, gerinin de etkisinde kalmadan çalışacaksınız. Bizim buna hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu toplantıda Elazığ'a dair vermek istediğim en önemli mesaj, bizim buna hazır olduğumuzdur" diye konuştu.

İş Bankası'nın, sanayi, üretim, istihdam ve ihracat açısından çok özel bir misyon yüklendiğini ifade eden Bali, 213 milyar liralık bilanço büyüklüğüyle Türkiye'nin en büyük özel bankası olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"135 milyar liranın üzerinde toplam nakdi krediyle sektörde lideriz. Yine 97 milyar lirayı aşan ve en yakın izleyenlerinden yaklaşık 20 milyar lira farkla daha önde nakdi ticari kredi plase eden bir banka olarak lider durumdayız. Yine 126 milyar lirayı aşan mevduatla da özel bankalar arasındaki liderlik konumumuzu uzun zamandır sürdürüyoruz."

"Sosyal sorumluluklarımız var"

" İş Bankası, sadece banka gibi algılanan, Türkiye'de sadece finansa dair sorumluluklar yüklenen bir kuruluş değil. Kuruluşumuzdan bu yana farklı misyonlar edinmiş durumdayız. Sosyal sorumluluklarımız var" diyen Bali, şunları söyledi:

"Bu çerçevede Elazığ'a dokunan kısımları da olan iki inisiyatifimizden bahsetmek istiyorum. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Tema Vakfı iş birliğiyle yaptığımız 81 İlde 81 Orman Projesi... Bu kapsamda 2011 yılı mayıs ayında Elazığ'da bizzat benim de katıldığım törenle 20 hektar alana 44 bin kızıl çam diktik. Kanaatimce bu projenin en önemli özelliği, 5 yıl boyunca bu ormanların bakımını da üstlenmemiz ve tutmayanları yenilememiz. Bugün yüzde 70'in üzerinde bir tutma oranı ve ifade edildiğine göre uluslararası kıstasların üzerindedir. Yine Satranç Federasyonunun ana sponsoru olarak, geleceğe çok daha sağlıklı bireyler yetiştirmek için ilkokullarımızda satranç sınıfları uygulamamız var. Elazığ'da da 98 satranç sınıfımız var."

"Her coğrafyada hizmet etmeye çalışıyoruz"

Bali, İş Bankası olarak müşterilerinin yanında olmaya çalıştıklarını belirterek, "Biz müşterilerimizin bu coğrafyadaki hizmetlerine paralel hem onları izleyen hem onları çeken bir politika izliyoruz. Nitekim Kuzey Irak'ta Erbil'den sonra şimdi Duhok, Zaho ve Süleymaniye'de şubeler açmayı planlıyoruz. Yine Irak'ta Bağdat şubesinden sonra Basra'da şube açmayı planlıyoruz. Bütün bu politikalarla biz, iş adamlarımızla sadece yurt içinde değil, onların bulunduğu her coğrafyada fonksiyonumuzu, hizmetimizi, misyonumuzu görmeye çalışıyoruz" ifadesini kullandı. - Elazığ

Kaynak: AA / Yerel

Adnan Bali İş Bankası Türkiye Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title