Haberler

Elazığ'da Askerleri Taşıyan Aracın Devrilmesi

Kazada şehit olan Jandarma Uzman Erbaş Selahattin İlhan'ın babaevinde yas var Bayramda memleketine gelmeyi planlayan şehidin keseceği kurbanı da akrabalarına önceden aldırttığı öğrenildi.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi yakınlarında askeri personeli taşıyan aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Erbaş Selahattin İlhan'ın Adana'daki babaevinde yas var.

Şehidin merkez Sarıçam İlçesi Esentepe Mahallesi'ndeki babaevine gelen askeri yetkililer, aileye acı haberi sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Haberi alan anne Elif ve baba Abidin İlhan gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçiren anne Elif İlhan'a sağlık görevlileri müdahale etti.

Ayakta durmakta zorlanan baba Abidin İlhan'ı ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Haberi alan ailenin yakınları, şehit evine gelerek başsağlığı diledi.

Kurbanı hazırdı

Yaklaşık 3,5 yıldır uzman erbaş olarak görev yapan Selahattin İlhan'ın bayramda izin alarak ailesinin yanına geleceği ve keseceği kurbanı yakınlarına önceden aldırttığı öğrenildi. 30 yaşındaki şehidin 2'si kız 3 kardeşinin bulunduğu ve bekar olduğu öğrenildi.

Akşam saatlerinde askeri uçakla İncirlik Hava Üssü'ne getirilecek şehidin cenazesinin, yarın Buruk Mezarlığı'nda kılınacak namazın ardından toprağa verileceği bildirildi. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin İlhan Kovancılar Elazığ Politika Güncel Haberler

title