Haberler

Elazığ'da 14 Mart Tıp Bayramı Etkinlikleri

Elazığ’da 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen programda Vali Murat Zorluoğlu ve protokol üyeleri sağlık çalışanlarına başarılarından dolayı plaket ve hediye verdi.

Elazığ'da 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen programda Vali Murat Zorluoğlu ve protokol üyeleri sağlık çalışanlarına başarılarından dolayı plaket ve hediye verdi.

Elazığ'da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle program düzenlendi. Sultan Sarayı'nda gerçekleştirilen programa Vali Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Latif Üstünel, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İbrahim Halil Akkuş, Elazığ Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Karataş, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda Elazığ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Latif Üstünel, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. İbrahim Halil Akkuş ve Elazığ Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Karataş sağlık alanındaki çalışanlar ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Programda konuşan Vali Murat Zorluoğlu, "Hekiminden, sağlık teknisyenine hasta bakıcısına kadar özveriyle fedakarca çok zor şartlar altında çalışan kıymetli can dostlarımıza çok teşekkür ediyor ve 14 Mart Tıp Bayramı'nızı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye' de son yıllarda sağlık alanında gerçekleştirilen atılım, hükumetlerimizin sağlık alanında yaptığı yatırımlar takdire şayan olduğu gibi dünya tarafından da ilgiyle izlenmektedir. Sağlık alanındaki çalışmalardan övgüyle söz edilmektedir. Halkımıza sunulan sağlık kalitesinin yıldan yıla sürekli olarak arttığını biz görüyoruz ve sonuçlarını alıyoruz. Tabi en iyi netice almamızın esas kaynağı da doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve sağlık alanında diğer çalışanlarımızdır. Sizlerin özverileriyle, sizlerin fedakarca çalışmalarıyla bu yatırımlar gerçek anlamda hizmete dönüyor" dedi.

Huzur ve mutluluğun teminatı olan doktorlar ile sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise, "Sağlık olmazsa mutluluk olmaz. Sağlığa giden yol da sizlerin hünerli ellerinden, bilgisinden ve görgüsünden geçiyor. Bu açıdan yılda bir defa kutlanan ancak hayatımızın bütün evrelerinde birlikte olduğumuz sağlık çalışanlarının yılda bir defa değil ömür boyu anmamız gerekiyor" diye konuştu.

Program, Vali Zorluoğlu ve protokolün diğer üyeleri başarılı çalışmalarından dolayı bazı doktorlara plaket ve hediye vermesiyle program son buldu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Zorluoğlu Tıp Bayramı 14 Mart Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title