Haberler

Elazığ - Bakan Yıldırım, Elazığ'da Temel Attı

Bakan Yıldırım, Batman'daki Açılış Öncesi Elazığ Hava Alanı Terminal Binasının Temel Atma Törenine Katıldı. Açılış Öncesi Konuşan Bakan Yıldırım, Elazığæa Yapılacak Olan Pist İçin Yapılan Kamulaştırma Bedelinin Pistten Pahallı Olduğunu Söyledi. Bakan Yıldırım, "arkadaşlar Dediler Ki Burada Kamulaştırma Bedeli, Hava Alanını Pistinin Bedelinden Daha Yüksek, Yahu Kardeşim Elazığæa Hava Alanı Yapıyoruz, Ne Önemi Var. İsterse İki Katından Fazla Olsun. ve Bu Gün Kamulaştırması, Pisti Bu Gün Temelini Attığımız Terminali ve Tesisleriyle Elazığ Hava Alanına 100 Trilyon (milyon) Para Harcıyoruz, Helal Olsun, Elazığæımız Daha Fazlasına Layık. Şimdi Bu Terminal Elazığ Nüfusu 5 Kat Artsa Bile İhtiyacını Görecek Bir Terminal, Yarınlar İçin Değil, Nesiller İçin Eserler Bırakıyoruz" Dedi.

Bakan Yıldırım, Batman'daki açılış öncesi Elazığ Hava alanı terminal binasının temel atma törenine katıldı. Açılış öncesi konuşan Bakan Yıldırım, ElazığÆa yapılacak olan pist için yapılan kamulaştırma bedelinin pistten pahallı olduğunu söyledi. Bakan Yıldırım, "Arkadaşlar dediler ki burada kamulaştırma bedeli, hava alanını pistinin bedelinden daha yüksek, yahu kardeşim ElazığÆa hava alanı yapıyoruz, ne önemi var. İsterse iki katından fazla olsun. ve bu gün kamulaştırması, pisti bu gün temelini attığımız terminali ve tesisleriyle Elazığ hava alanına 100 trilyon (milyon) para harcıyoruz, helal olsun, ElazığÆımız daha fazlasına layık. Şimdi bu terminal Elazığ nüfusu 5 kat artsa bile ihtiyacını görecek bir terminal, yarınlar için değil, nesiller için eserler bırakıyoruz" dedi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım yaptıkları hizmetleri anlattıktan sonra, hizmetlerin ardından söyleyeceklerinin olduğunu belirterek, "Her şey güzel gidiyor, şimdi bu kadar hizmetten sonra söyleyeceklerimiz var. Şimdi plağın öbür yüzünü çevireceğim. Malüm memlekette bir telaş, bir heyecan, bir koşuşturma var. Nedir bu? seçim var sanki, sanki milletvekili seçilecek, onu da göreceğiz. Önümüzdeki Mayıs ayında onu da göreceğiz. Karşınıza gelecek partiler, vaatlerde bulunacaklar. Neler yaptıklarını söyleyecekler. O zaman benim yiğit gakkoşlarım, o zaman da karar verecekler. Ama neye karar verecekler? Sicillerine bakarak karar verecekler. Ama şimdi, bir halk oylaması var" dedi.

Türkiye'nin artık eski Türkiye olmadığını anlatan Yıldırım, şöyle konuştu: "Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken 13 milyon insanıyla mücadele eden yurdu, düşmanlardan temizleyen dedelerimiz, o gün kendi iradeleriyle, millet iradeleriyle 21 anayasasını yapmış. 87 yıl sonra bu millet anayasasını yapmak istiyor, bunu çok görüyorlar. Böyle bir ülke olur mu? Olmuşuz 73 milyon. Ülkemiz kalkınmış, dünya değişmiş, dünya ülkesi olmuş. Ama özürlü, vesayetli halkına, milletine yakışmayan bir anayasası var. Gelin bunu değiştirelim milletin önünü açalım derken ülkenin ana muhalefet partisi, 'Kardeşim bu meclis anayasa yapamaz. Anayasa yapmak istiyorsanız, ya kurtuluş savaşı yapacaksınız ya da ihtilal yapacaksınız' diyerek demokrasi tarihine kara leke düşürmüştür."

Yapılan konuşmaların ardından Elazığ hava alanı terminal binasının temelini atan Bakan Yıldırım, özel uçakla BatmanÆa hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

Hamas, çatıştıkları İsrail askerlerinden bir kısmını daha rehin aldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title