Haberler

Elazığ//2// Keko?Nun Arda Hayali Gerçek Oluyor...Keko'Ya Bes

Elazığ Depreminin Simgesi Keko Galatasaray'ın Trabzon Maçı İçin İstanbul'a Geliyor

ELAZIĞ DEPREMİNİN SİMGESİ KEKO GALATASARAY'IN TRABZON MAÇI İÇİN İSTANBUL'A GELİYOR

ELAZIĞ depreminde annesini ve bir kardeşini kaybeden Keko çiçek, Galatasaray hayranlığıyla TürkiyeÆnin gözdesi oldu.

Galatasaray Kulübünün davetlisi olarak Keko, babası Mehmet ve amcası İsa Çiçek ile, İstanbulÆa gittiler. Elazığ hava alanından 09.45 uçağıyla İstanbulÆa giden Keko havaalanında vatandaşların sevgi seli ile karşılaştı.

Okçular Köyü'nden Elazığ'daki yakınlarının yanına gelen Keko, babası Mehmet ve amcası İsa ile birlikte geceyi yakınlarının yanında geçirdi. Sabah saatlerinde kaldığı 40'lar mahallesinden yakınları tarafından uğurlanan Keko, Galatasaraş-Trabzonspor maçına gideceği için mutlu olduğunu söyledi. Keko, maç skoru içi bir tahminde bulunamazken Arda'nın 4 gol atacağını söyledi. Elazığ havaalanında yolcu ve personelin ilgi odağı haline gelen Keko'yu vatandaşlar bir taraftan sevip öperken, diğer taraftan ise cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti. Keko, babası ve amcası ile birlikte 09.45 uçağıyla İstanbul'a hareket etti.

KEKO'YA BESTE YAPILDI

Depremin maskotu haline gelen Keko'ya yaşadığı dramı anlatan beste de yapıldı. Elazığlı ses sanatçısı Aslan Altın depremde yaşananlar veKkeko için bir beste yaptı. ElazığÆdaki yerel kanallarda yayınlanan parçada depremde yakınlarını kaybedenler ve özellikle KekoÆnun hayatını yazdığı parçasını yine deprem görüntüleri ile klipleştiren sanatçı Aslan Altın, ôekranlardan izlediğim deprem görüntüleri ve Keko'nun dramı uykularımı kaçırdı, uyuyamadım, bu eserimi yazdım ve okudum" dedi.

KEKO VE DEPREM İÇİN YAPILAN BESTENİN SÖZLERİ

Deprem vurdu köyümüze

Şivan düştü evimize

Beş nüfuslu bir aileydik

Yalnız Kekom kaldı bize

Keko yavrum beş yaşında

Anesin mezar başında

Kurumuyor gözyaşında

Yetim Kekom öksüz Kekom

(tek teselli yavrum Kekom)

Artık dinmez benim acım

Giden annem eşim bacım

Nerde babam can kardaşım

Yanlız kalan Keko yavrum

----------------

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title