Haberler

Zor Buldu, Çabuk Kaybetti

Türkiye'nin Önde Gelen Giyim Markalarından Collezione, Ceo'luk Görevine Getirmek İçin Üç Ay Uğraştığı Nurettin Kantarelli'yi Üç Ayda Kaybetti.

Türkiye'nin önde gelen giyim markalarından Collezione, CEO'luk görevine getirmek için üç ay uğraştığı Nurettin Kantarelli'yi üç ayda kaybetti.

Mavi Jeans'in eski genel müdürü olan ve bu kurumda 13 yıl boyunca çalışan Kantarelli'nin Collezione macerası kısa sürdü. Kantarelli, Ekonomist dergisine yaptığı açıklamada, ayrılık kararını aile işine odaklanmak için aldığını söyledi.

Nurettin Kantarelli, üç ay önce Collezione’un CEO’luğu için şirketin sahibi Ekrem Akyiğit ile 33 bin fitte yol alan bir uçağın içinde el sıkışmış ve bu fotoğraf basına yansımıştı. Collezione'nin sahibi Ekrem Akyiğit, Kanterelli’nin gelişi için gazetecilere “Benim eksikliğimi kapayacak, kuruma katma değer sağlayacak, benim üstümde modellemesi olan bir yöneticide karar kıldık. Ben şirketime bir CEO almadım. Bir kardeş, bir ağabey aldım. Kader birliği yapacağız” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. 

Kantarelli ise yeni şirketi için “Türkiye'nin güzide markalarından biri. Fabrikayı gezdim, ekiple tanıştım. Muhteşem, güçlü ve kaliteli bir ekip var. Çok güzel şeyler yapmışlar. Daha da güzel işlere birlikte imza atacağız. Collezione bana heyecan verdi" şeklinde konuşmuştu.

Mavi’ye mi dönecek?

Peki ne oldu da iki taraf bu kadar kısa sürede yollarını ayırma kararı aldı. Piyasada şu an Kantarelli’nin Mavi Jeans’e geri döneceği şeklinde yorumlar yapılıyor. Kuşkusuz bunda Mavi Jeans’in Kantarelli’nin ayrılmasından sonra genel müdür koltuğuna hala birisini oturtmamasının da etkisi büyük. Peki, Kantarelli bu ayrılık haberini nasıl yorumluyor? Ekonomist dergisine açıklamalarda bulunan Kanterelli, ilk olarak Ekrem Akyiğit ile herhangi bir sorun yaşamadıklarını söyleyerek şunları anlattı:

"Collezione ile ilişkilerim hep sürecek. Danışman olarak hizmet vereceğim. Mavi Jeans’e dönmem gibi bir durum söz konusu değil. Ama perakendecilikten de kopmayacağım. Aile işimin başına geçeceğim. Eşimle beraber kurduğumuz bir mağazacılık konsepti var. İlk mağazamızı bir hafta içinde Acarkent’te açmış olacağız. Brands by Kantarelli ismiyle açacağımız mağaza mini bir departman store olacak. İçinde giyim de elektronik  de olacak. Kafamızda 3-4 mağazalık bir zincir var."

Nurettin Kantarelli kimdir?

Nurettin Kantarelli, hazır giyim sektöründe Türkiye’nin en önemli profesyonellerinin başında geliyor. Sektöre 1981 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olmasının ardından Altınyıldız ile adım atan Kantarelli, 1994 yılında Mavi Giyim A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı, iki sene sonra da genel müdür oldu. 12 yıl çalıştığı Mavi Jeans’i dünyaya açan ve kendi alanında güçlü bir marka haline getiren Kantarelli, 2006 sonunda beklenmedik bir şekilde Mavi Jeans ile yollarını ayırmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title