Haberler

Yüksek Hızlı Tren biletlerine yüzde 30'luk bir zam daha! Fiyat son 6 ayda dördüncü kez arttı

Güncelleme:

TCDD, Yüksek Hızlı Tren biletlerine yüzde 30'luk bir zam daha yaptı. Son 6 ayda 4 kez zamlanan bilet fiyatları Ankara-İstanbul arası için 195 liraya, Konya-İstanbul arası içinse 235 liraya yükseldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine yüzde 30 oranında bir zam yaptı. Böylece YHT biletleri yıl başından bu yana dördüncü kez zamlanmış oldu.

ANKARA-İSTANBUL ARASI 195 LİRAYA YÜKSELDİ

YHT biletlerine ocakta yüzde 20, martta yüzde 10, nisandaysa yüzde 15 zam yapılmıştı. Bugün yapılan yüzde 30'luk zamla Ankara-İstanbul (Söğütlüçeşme) arası 151 lira olan bilet fiyatı 195 liraya yükseldi. 1 Ocak 2022'de söz konusu bilet fiyatı 84 TL idi.

KONYA-İSTANBUL 235 LİRAYA ÇIKTI

Zamla, Konya-Ankara arası hızlı tren bilet fiyatı 87 liraya, Konya-İstanbul arası hızlı tren bileti de 235 liraya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Tcdd Zam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (4)

Hüseyin Korkmaz:

Arttırın dahada artsın kimse hiçbirşeye binemesin, o telefonunu çıkar göster diyen dayılara zehir olsun bu hayat belki ozaman anlarlar birşeyleri

35
5
yanıtYanıtla
ismail bey :

mazota zam gelir belediyeler doğalgazlı otobüse zam yapar. mazota zam gelir elektrikli yht zam görür. ne mazotmuş be..

23
4
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

YAPARSA AKEPE YAPAR

21
3
yanıtYanıtla
sadece kadir:

YAPIN YAPIN ZAMLARI İYİCE ABARTIN HATTA DAHA FAZLA YAPIN. İNSANLARI EVLERİNE HAPSEDİN. BAYRAMDA SEYRANDA İZNİNDE KİMSE BİR YERE GİDEMESİN. BAYRAMDAN BAYRAMA İZNE ÇIKABİLENLERE DE ZEHİR EDİN. YAZIKLAR OLSUN.

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title