Haberler

Worldstar 2018'de Türkiye 5 Ödülün Sahibi Oldu

Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen ve ambalaj sektörünün en prestijli yarışmalarından biri olan WorldStar 2018 Yarışması’nın sonuçları Brezilya’da yapılan jüri toplantısının ardından açıklandı.

Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından düzenlenen ve ambalaj sektörünün en prestijli yarışmalarından biri olan WorldStar 2018 Yarışması'nın sonuçları Brezilya'da yapılan jüri toplantısının ardından açıklandı. 35 ülkeden 300'den fazla ürünün katıldığı yarışmada, Türkiye ambalaj sektörünün lider şirketleri 5 ödülü ülkemize getirdi.

Dünya Ambalaj Örgütü'nün 45'incisini düzenlendiği ve 35 ülkeden 300'den fazla ürünün kıyasıya rekabet ettiği WorldStar 2018 Yarışması'nın sonuçları belli oldu. İnovatif ambalajların ödüllendirildiği WorldStar 2018'e katılan Türk şirketleri 5 ödülün sahibi oldu. Japonya'nın 26 ödülle başı çektiği listede Hindistan 24, Çin ise 14 ödül kazandı. WorldStar 2018 Yarışması'ndan başarıyla dönen firmalar ödüllerini 2 Mayıs 2018'de Avustralya'nın Gold Coast kentinde düzenlenecek ödül töreninde alacak. Başkan Ödülü, Sürdürülebilirlik Ödülü, Pazarlama Ödülü ve Gıdayı Koruyan Ambalaj Ödülü gibi özel ödüllerin sonuçları ise Ocak ayında açıklanacak.

"Küresel rekabette bir adım öne çıkıyoruz"

Türkiye'nin bu başarısını değerlendiren, Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) Başkanı Zeki Sarıbekir, WorldStar 2018'e katılan ve ödül kazanan tüm şirketleri tebrik ettiğini belirterek, "Türkiye Ambalaj Sanayicileri olarak Ar-Ge'ye ve inovasyona verdiğimiz önemle sektörümüzü daha ileriye taşımak için kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Bunu da teknolojiyi daha yakından takip ederek, kendimizi sürekli yenileyerek yapıyoruz. Ürünlere katma değer katan ambalajın önemini doğru anlatabilelim ki başarıya daha kolay ulaşalım. Bundan 8 yıl önce, marka sahiplerine, tasarımcılara ve ambalaj üreticilerine uluslararası pazarlarda rekabet gücü kazandırmak için Ambalaj Ay Yıldızları Yarışmamızı hayata geçirdik. Bu yarışmamızda en az yetkinlik ödülü kazanan ürünler WorldStar ve AsiaStar uluslararası ambalaj yarışmalarına katılarak Türkiye ambalaj sanayimizi küresel rekabette bir adım öne çıkarıyor. Küresel piyasalarda konumumuzu daha ileriye taşımak için bu yarışmalara katılmaya devam edeceğiz" dedi.

WorldStar 2018 Yarışması'nda ödül alan şirketler ve ambalajlar ise şöyle sıralandı:

Asaş Ambalaj Baskı Sanayi ve Tic. A.Ş - Işık Saçan Müsli Ambalajı

Mondi Tire Kutsan Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş - Baca Stant

Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş - Petrol Ofisi 10 Lt ve 20 Lt Bidon

Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş - Sek 2 Lt'lik Ayran Şişesi

Tariş Zeytin A.Ş - Ege Koleksiyonu Natürel Sızma Zeytinyağı - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Japonya Türkiye Ekonomi Haberler

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu! Astrolog Meral Türkiye Kupası şampiyonunu bildi mi, Astrolog Meral ZTK tahmini neydi 2024? 23-24 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Fenerbahçe PFDK kaç maç ceza aldı? Mert Hakan Yandaş Oosterwolde kaç maç ceza aldı? #128680 23-24 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Ziraat Türkiye Kupası'nı alan UEFA'ya gider mi? Ziraat Türkiye Kupası'nı kim kazandı? Beşiktaş mı Trabzonspor mu, ZTK'yı kim aldı? Beşiktaş marşları: En güzel Beşiktaş sözleri ve Beşiktaşlı şarkıları nelerdir? Beşiktaş taraftar sözleri 2024 #9917
O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title