Haberler

Binlerce otomobil Türkiye'ye geliyor! Marka ve modelleri belli oldu

Güncelleme:

Türkiye'de sıfır araç konusunda yaşanan tedarik sorunları sonrası 4 bin adet sıfır aracın Çin'den Türkiye'ye doğru yola çıktığı öğrenilmişti. Bu araçların Çin markası Chery olduğu açıklandı. Satışa sunulacak modeller ise Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro olarak belirlendi.

Çin İstanbul Başkonsolosluğu'nun sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Çin'den 4 bine yakın sıfır aracın Türkiye'ye doğru yola çıktığı bilgisi paylaşılmıştı. Şanghay Limanı'ndan gemiye yüklenen 4 bine yakın araç İzmit/Derince limanına doğru yola çıktığı belirtildi.

NİSAN AYINDA SATIŞ BAŞLAYACAK

Türkiye'de bir anda gündem olan araçların son dönemdeki modelleriyle dikkatleri üzerine çeken Çin markası Chery olduğu açıklandı. Nisan ayında Türkiye satışlarına başlamaya hazırlanan Chery, bu kapsamda sürdürdüğü hazırlıkları somut adımlarla hayata geçiriyor. Chery ilk aşamada satışa sunacağı TIGGO 8 PRO, TIGGO 7 PRO ve ilk küresel modeli OMODA 5'in ilk partilerini Türkiye'ye törenle sevk edildiğini açıkladı.

"BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR DENEYİM YAŞATACAK"

Chery Türkiye Başkanı Bay Fenghuo Si; sevkiyat töreninde yaptığı konuşmada "Türkiye, mükemmel bir coğrafi konuma ve gelişmiş otomotiv endüstrisine sahip bir ülke, Avrupa ve Asya'ya yayılmış durumda. Ayrıca Türkiye, Chery için her zaman en önemli stratejik pazarlardan biri oldu. Chery Otomobil Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak bölge için bağımsız bir ekip ve işletme organizasyonu kurarak yatırım yaptık. Daha önce yaptığımız pazar araştırması ve müşteri beklentileri analizlerine dayanarak, bugün limanımızdan ayrılan üç modelimiz, Chery'nin en güncel teknolojisini temsil ediyor ve Türkiye'deki müşterilerimiz için eşi benzeri görülmemiş kalitede sürüş deneyimleri yaşatacak" ifadelerine yer verdi.

MOTOR DETAYLARI

Türkiye'de satışa sunulacak olan Chery Omoda 5, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modellerinde Chery tarafından geliştirilen üçüncü nesil Acteco serisi 1.6 TGDI benzinli motor bulunuyor. Yüzde 41 termal verimliliğe sahip olan bu motor, 197 hp güç ve 290 Nm tork üretiyor. Motorla kombine edilen ıslak çift kavramalı Getrag 7 DCT şanzıman, motorun gücünü yola etkin bir biçimde aktarırken yakıt ekonomisini de destekliyor.

İşte Türkiye'de satışa sunulacak o araçlar;

Uygun fiyatlı binlerce otomobil Türkiye'ye geliyor! Marka ve modelleri belli oldu

Uygun fiyatlı binlerce otomobil Türkiye'ye geliyor! Marka ve modelleri belli oldu

Uygun fiyatlı binlerce otomobil Türkiye'ye geliyor! Marka ve modelleri belli oldu

Uygun fiyatlı binlerce otomobil Türkiye'ye geliyor! Marka ve modelleri belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Chery Ekonomi Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (21)

GERÇEKÇİ...!!!!!:

bence bu arabalar sabahtan akşama kadar öldük bittik diyen fakir edebiyatı yapıp yokluktan bahseden, ama ilk fırsatta soluğu sıfır araba kuyruğunda alan edebiyatçılar için geliyordur.... hadi hayırlı olsun yine iyisiniz sahte edebiyatçılar..

97
139
yanıtYanıtla
zübükzade:

Sizin kesim ve mülteciler alır para oralara akıyor

yanıt21
yanıt4
bekir yapici:

GERCEKCI ülkemizin nufusu 85 milyonun üzerinde bunun an az 40-50 milyonu ne arac nede ev alacak bir gelire sahip siz neyin kafasini yasiyorsunuz ben almanyada yasiyorum burada yardimla gecinen insanin bile altinda eskide olsa bir arac var iste aradaki yasam farki bu yagcilik yalaklik sizde ne akil nede vicdan birakmis.

yanıt38
yanıt6
sade vatandaş:

biz bırakın sıfırını ikinci elini rüyasında göremeyen cebinde yirmibeş kuruş vermemek için poşet taşıyanlar sizlere imreniyoruz kulunda hakkı vardır ama ne kadardır bilinmez

195
24
yanıtYanıtla
Murat Ulak:

Keşke evde ithal edebilsek. Ev fiyatları da düşerdi. Şimdi bu yurumuma mutahitler aşağı tık vereceklerdir.

194
16
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Bu araçların burada ne işi var arkadaş ? Hani bizim TOOG umuz vardı ne oldu ? Lan gene mi kandırıldık , gene mi be arkadaş (?)

135
63
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Ucuz çin arabaları, Türkiye haritası dışında her yerde ucuz. Bosuna sevinmeyin, piyasayı düşürmeyi bırak belki de fiyat artışına bile sebep olabilir. Vatandaş "Chery o fiyata giderse, benim Avrupa menşeli arabam aynı fiyata olmaz" deyip zam yaparsa şaşmamalı

166
19
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Artık kötü ürün yok... Çin Avrupa yı hemen hemen her konuda yakaladı

yanıt32
yanıt20
D:

Çürümeye terk edilmiş binlerce icralık araçları satılığa çıkartın ülke ekonomisine katkı olsun.

145
3
yanıtYanıtla
Naci Büyükkal:

Togg ne oldu? :D

106
33
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title