Haberler

Ülker'de İki Atama

Ülker'in Bebek Beslenmesindeki Ortağı Hero ve Geçen Yıl Bünyesine Kattığı Godiva'ya İki Türk Yönetici Atandı.

Ülker’in bebek beslenmesindeki ortağı Hero ve geçen yıl bünyesine kattığı Godiva’ya iki Türk yönetici atandı.

Yıldız Holding, uluslararası transferlere hız verdi. Holdingin ana markası Ülker’in bebek beslenmesindeki ortağı Hero ve geçen yıl bünyesine kattığı Godiva’ya iki Türk yönetici atandı.  Hero’nun Bebek Beslenme Kategorisi Pazarlama Başkan Yardımcılığına, Hero Baby Genel Müdürü Nasuh Önal getirilirken, Godiva’da Global Finansal Kontrolden Sorumlu Mali Hizmetler Başkan Yardımcılığı ise Kaan Dağaltı’ya emanet edildi. İki yönetici de 1 Şubat 2009 itibariyle göreve başlayacak.

Türkiye’den dünyaya üst düzey yönetici gönderen şirketler kervanına Yıldız Holding de katıldı. Holdingin markalarından Ülker Hero Baby’nin Genel Müdürlüğü’nü yürüten Nasuh Önal, Hero’nun Bebek Beslenme Kategorisi Pazarlama Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Önal, Hero Grubu Bebek Beslenme Başkanı Rene Bänziger’e bağlı çalışacak.

Geçtiğimiz yıl Yıldız Holding bünyesine dahil olan Godiva’da da yeniden yapılanma devam ediyor. Yeni Yönetim Kurulu’nun atanması ve göreve başlamasının ardından diğer yönetim kademelerindeki yapılanma da hız kazandı. Bu çerçevede, Yıldız Holding bünyesinde Konsolidasyon Koordinatörü olarak görev yapan Kaan Dağaltı, Godiva’ya Global Finansal Kontrolden Sorumlu Mali Hizmetler Başkan Yardımcılığı’na getirildi. Dağaltı yeni görevinde Mali Hizmetler ve Strateji Kıdemli Başkan Yardımcısı Dave Marberger’e bağlı çalışacak.

Nasuh Önal, İspanya’da Hero Bebek Beslenme Genel Merkezi’ndeki görevine, Dağaltı ise, New York’ta Godiva Genel Merkezi’ndeki görevine 1 Şubat 2009’da başlayacak.

Hero’yu Türkiye’de büyüttü, sıra dünyada

Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği’nden mezun olan Nasuh Önal, Koç Üniversitesi’nde Executive MBA yaptı.

İş hayatına 1992 yılında Procter and Gamble – Eczacıbaşı’nda ürün müdür yardımcısı olarak başlayan Önal, 1999 yılında Hero Group’un Türkiye’deki şirketi Hero Gıda’ya Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Önal, Hero’nun 2002 yılında Yıldız Holding ile yaptığı ortaklıkta da aktif rol aldı. 2005 yılında Hero Grubunda yılın Genel Müdürü seçilen Önal , 1 Şubat 2009 itibariyle yeni görevi için İspanya’ya gidecek.

Önal’ın Genel Müdürlüğünü yürüttüğü 6 yıllık sürede Ülker Hero Baby, bebek beslenme pazarında liderliği yakaladı. Ek besin pazarında ise %52 ile tonaj bakımından lider olan Ülker Hero Baby en çok tercih edilen marka durumunda. 6 yıllık sürede Ülker Hero Baby’nin liderliğinde yatırımlarla bebek beslenme pazarı % 48 büyüdü. Son teknoloji iki bebek mama fabrikası kuran Ülker Hero, aynı zamanda Türkiye’nin ilk ve tek bebek maması üreticisi.

Dağaltı, Godiva satınalmasında da aktif rol aldı

İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra ABD San Diego State University’de MBA eğitimini tamamlayan Kaan Dağaltı, ulusal ve uluslararası firmalarda finans, maliyet muhasebesi, denetim ve kurumsal kontrol konularında görevler aldı.

Hem yurtiçi hem de yurtdışı deneyime sahip olan Dağaltı, 2006 yılında da Yıldız Holding bünyesine katıldı. Holdingde finansal kontrolden sorumlu olarak görev alan Dağaltı, ayrıca Godiva’yı da içeren çeşitli satın alma operasyonlarındaki şirket değerleme çalışmalarında görev aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title