Haberler

Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk: "Turkcell...

Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk: "Turkcell olarak dijitalleşme üzerine uzun zamandır yatırım yapıyoruz"ANKARA - Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk, "Turkcell olarak dijitalleşme üzerine...

Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk: "Turkcell olarak dijitalleşme üzerine uzun zamandır yatırım yapıyoruz"

ANKARA - Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk, "Turkcell olarak dijitalleşme üzerine uzun zamandır yatırım yapıyoruz" dedi.

Turkcell Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk, Ankara Sanayici ve İş adamları Derneğitarafından gerçekleştirilen "Dijital Dönüşüm" temalı 3. ASİAD Zirve programına katıldı. Açıklamada bulunan Öztürk, 2023'e giden yolda bütün şirketlerin üzerine düşeni yapması gerektiğini ve Turkcell olarak dijitalleşme üzerine uzun zamandır yatırım yapıldığını belirtti. Öztürk: "2023'e giden yolda bütün şirketler üzerine düşeni yapmalıdır. Bizde Turkcell olarak neler yaptığımızı anlatacağız. Biz dijitalleşme üzerine uzun zamandır yatırım yapan bir şirketiz. Dijitalleşme çok önemli. Bugün de bunlardan bahsedeceğim. Dijitalleşme 3 ana başlıkta değerlendiriyoruz. Bir kendi çalışanlarımızın hayatlarını kolaylaştırma, ikincisi müşterilerimize verdiğimiz servislerde kolaylık yapmak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak. Üçüncüsü ise, dijital servisleri artırarak hayatı hem kolaylaştırmak hem de zenginleştirmek. Bu servislerden bahsedeceğiz. Uluslararası rakipleri karşısına alarak geliştirdiğimiz ürünlerden söz edeceğiz" dedi.

ASİAD tarafından verilen plaketi Turkcell adına Müşteri Deneyimi ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title