Haberler

    Turizmciler: Yılmak Yok Tanıtıma Devam

    Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, "Güçlü devletimiz ayakta, hükümetimiz işbaşında.

    Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, "Güçlü devletimiz ayakta, hükümetimiz işbaşında. Olağanüstü koşullar elbette sona erecek. Karamsarlığa, yılgınlığa düşmemize gerek yok. Ülkemizi sahip olduğu tüm güzellik ve değerlerle tanıtmaya devam etmeliyiz" dedi. Art arda yaşanan olumsuzluklar nedeniyle zor bir dönem geçirdiklerini belirten Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı da olan İşler, her şeye rağmen umutlarını koruduklarını söyledi. Terör ve güvenlik sorununun yalnızca Türkiye'nin, Türk turizminin sorunu olmadığını anlatan İşler, yaşanan terör eyleminden sonra Fransa'nın tatil cenneti Nice'de turizm hareketliliğinin devam ettiğini hatırlattı. Başarısız darbe girişiminin ardından olağanüstü hal ilan edilmesinin yurt dışında kara propaganda malzemesi olduğuna dikkat çeken İşler, "Bu kara propagandaya karşı atağa geçilmeli, ülkemizin tanıtımına ağırlık verilmeli" dedi. Günümüzde Amerika'nın yanı sıra Almanya'da, Belçika'da, İngiltere'de ve Fransa'da da olağanüstü uygulamaların ve terörün görüldüğünü söyleyen İşler, ülkedeki uygulamanın farklılığının anlatılması gerektiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

    "Devlet içinde yapılanmış ve darbe girişiminde bulunan bir terör örgütünden arınırken ve terör örgütleriyle mücadele edilirken olağanüstü hal yöntemi benimsendi. Hükümetimiz güvence veriyor. Temel haklardan ödün verilmeyeceği, serbest piyasa kurallarının işleyişinde en ufak bir aksama olmayacağı dile getiriliyor. Başka konularda olağanüstü hal uygulamalarına gidilmeyeceği, farklı hayat tarzlarından hiç kimsenin rahatsız olmayacağı söyleniyor. Bu açıklamaları önemsiyoruz ve uluslararası alanda, özellikle tur operatörlerine anlatılması gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Tanıtma Genel Müdürlüğü'ne önemli görevler düşüyor. Zor günlerden geçiyoruz, ama umutsuz ve karamsar değiliz. Türkiye güçlü bir ülke, Türk devleti güçlü bir devlettir. Güçlü devletimiz ayakta, hükümetimiz işbaşında. Parlamentomuz çalışıyor. Havalimanlarımız yurt içi ve yurt dışı uçuşlara açık. Birbirinden kaliteli tesislerimiz yerli ve yabancı turiste, turizme hizmet vermeye hazır. Olağanüstü hal ilanını getiren koşullar elbette sona erecek. Ülkemiz hak ettiği huzur ve güven ortamına yeniden kavuşacak. Umutsuzluğa, karamsarlığa, yılgınlığa düşmemize gerek yok. Ülkemizi sahip olduğu tüm güzellik ve değerlerle tanıtmaya devam etmeliyiz."

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Mehmet İşler Türkiye Fransa Ege Ekonomi Haberler

    Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

    Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

    Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

    Bakmadan Geçme

    Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
    İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

    İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title