Haberler

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydıntepe'de IPARD III 1. Çağrı Dönemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

Tarım, hayvancılık ve kırsal alanların sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen IPARD III 1. Çağrı Dönemi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı Aydıntepe'de gerçekleştirildi. Toplantıya muhtarlar, çiftçiler ve yatırımcılar katıldı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Bayburt İl İrtibat Ofisi tarafından, Aydıntepe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde, Aydıntepe Kaymakamlığı toplantı salonunda IPARD III 1. Çağrı Dönemi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Tarım, hayvancılık ve kırsal alanların sürdürülebilir kalkınmasına katkı sağlamak, çiftçilerin gelirini arttırıcı faaliyetlerde hibe esaslı olarak desteklenmesine katkı sunmak, üretim, istihdam ve kalkınma sağlamak amacıyla geliştirilen IPARD III 1. Çağrı Dönemi tanıtım ve bilgilendirme toplantısına muhtarlar, çiftçiler ve yatırımcılar katıldı.

IPARD III 1. Çağrı Dönemi programı tanıtılmasının ardından, çiftçilerin merak ettiği sorular cevaplandırılarak toplantı son buldu. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Aydıntepe Tarım Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title