Haberler

Gaziantepli ünlü iş insanı Mehmet Teymur, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Gaziantepli sanayici ve Teymur Tekstil sahibi Mehmet Teymur, yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Gaziantepli ünlü iş adamı Teymur Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Teymur, yakalandığı koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Gaziantepli sanayici ve iş adamı Teymur Tekstil sahibi Mehmet Teymur, yakalandığı korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Gaziantep'in sevilen sanayicisi Mehmet Teymur Gaziantep Asri Mezarlık'ta bulunan Bahattin Nakiboğlu Camii'nde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla defnedildi.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Konukoğlu, OSB Başkanı Cengiz Şimşek, GTO Meclis Başkanı Mehmet Hilmi Teymur, GSO, GTO, GAİB, OSB, GTB başkan ve yöneticileriyle iş ve sanayi dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı cenaze töreninde hüzün ve gözyaşları hakimdi.

TİM BAŞKANI GÜLLE MESAJ YAYIMLADI

Mehmet Teymur'un vefat haberinin ardından Türkiye'nin dört bir yanından yayınlanan taziye mesajları dikkat çekerken, TİM Başkanı İsmail Gülle de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız, kıymetli iş insanı arkadaşımız Sn. Mehmet Teymur'un vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim, kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

KONUKOĞLU ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRDİ

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Konukoğlu ise yayınladığı mesajında, "Değerli dostum meslektaşım şehrimizin başarılı iş insanlarından Mehmet Teymur'un vefatından derin üzüntü duydum. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

"ACIMIZ BÜYÜK"

GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci de mesajında, "Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız, değerli abim ve dostum Mehmet Teymur vefat etmiştir. Acımız çok büyüktür. Başımız sağolsun. Biz seni hep böyle gülerken hatırlayacağız. Mekanın cennet olsun güzel insan" yorumunda bulundu.

Teymur Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı, Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevini başarıyla sürdüren Mehmet Teymur'un pandemi süreci nedeniyle taziyesinin telefonla kabul edileceği de ailesi tarafından duyuruldu.

Gaziantepli ünlü iş insanı Mehmet Teymur, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiMehmet Teymur

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Güneydoğu Anadolu Gaziantep Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (45)

Dürbünlü:

İmanlı gittiyse Allah rahmet eylesin. Amin

21
43
yanıtYanıtla
Orhan H.AYDIN:

Geride kalanlara düşen yalnızca Allah''tan rahmet dilemektir. Kimin, kime göre imanlı gittiğini bilmek istemek haddimize düşmez. Şartlı rahmet dilenmez.

yanıt4
yanıt3
Ebru:

Dünyada altı milyarda sekiz yüz bin Sünni çıktığında kalan insan imansız öylemi tek doğru Sünnilik öylemi seni ahmak seni bide yirmi üç kişi beğenmiş komiksiniz

yanıt6
yanıt4
antepli:

GEL ANTEPE GEZ ŞENYURT CADDESİNİ İNÖNÜ CADDESİNİ NE MASKE NE MESAFE VAR NE DE DENETİM. . ORTALIK SURİYYY DOLUU. GEL ANTEPE ANTEPLİ VAR MI. .

14
4
yanıtYanıtla
osman kartal:

ben antepliyim. dünya antep dışında yaşayan antepliler konfederasyonu kurucu üyeyim. artepli demek çıkar demektir. dünyada her köşede antepli ile karşılaşırsın. suriyeliler herkes gibi anteplininde ekmek kapısıdır. ev kiraları iki katına çıkarken kimse ses çıkarmadı. beleş işçi için kimse bir şey demedi , susmayıda bilmek gerek

yanıt3
yanıt1
Murat:

Corona virüsten ölenler böyle omuzlarda götürülerek mi gömülüyor?? Bu nasıl iş arkadaş??

13
1
yanıtYanıtla
hıı:

iş adamı ya ondan olabilir

yanıt4
yanıt3
Tekin:

Boş konuşma ya

yanıt0
yanıt1
Vatandas:

??????? Resmen Error verdiriyorsun insanlara

yanıt0
yanıt0
mıho:

para olunca böyle garibana kepçe bile yaklaşmıyor uzaktan mezara fırlatıyolar.

yanıt1
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title