Haberler

Semiha Kibar'dan İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye Bağışı

- Semiha Kibar'dan ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye bağışıİSTANBUL - Hayırsever Semiha Kibar tarafından engelliler için bağışlanan 200 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımına başlandı.

- Semiha Kibar'dan ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye bağışı

İSTANBUL - Hayırsever Semiha Kibar tarafından engelliler için bağışlanan 200 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımına başlandı. 44 tanesi Bakırköy'de bulunan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nde düzenlenen iftar etkinliği öncesinde ihtiyaç sahiplerine verildi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin iftar etkinliği öncesinde Semiha Kibar'ın bağışladığı 200 sandalyenin 44 tanesi Bakırköy'de dağıtıldı. Diğer tekerlekli sandalyeler ise Türkiye'nin diğer bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İftar yemeğine Semiha Kibar, eşi Kibar Holding Onursal Başkanı Asım Kibar, Fener Rum Patriği Bartholomeos, TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş ve ihtiyaç sahipleri katıldı.

İftar öncesi tekerlekli sandalyelerin dağıtımından sonra konuşan Semiha Kibar, "Tekerlekli sandalye bağışlamak benim adağımdı. Onu yerine getirmek istedim. Zaten yardım etmeyi çok seviyorum. Eşim ve ben elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyoruz. Kendi adağım olduğu için kendime ait bağış. İnşallah devamı gelecek. Çocuklarımın alışması için onları da bu etkinliğe getirdim. Biz, ailece yardım etmeyi çok seviyoruz. İnşallah ihtiyaç sahibi insanlar bu yardımlardan memnun olurlar. Yeni tekerlekli sandalyelerini güle güle kullansınlar" şeklinde konuştu.

Yapılan bağıştan memnuniyetini dile getiren TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş, "Derneğimiz 1998 yılında kuruldu. 1998 yılında bizim için hayal olan şeyler, süreç içinde 81 ilde binlerin, onbinlerin özgürce hareket edebilmeleri için duyarlı vatandaşlarımızın desteği ile tekerlekli sandalyeleri temin edebildik. Bu etkinlik yine o günlerden biri. Manuel ve akülü sandalyeler bugün ihtiyaç sahiplerini buldular. Bunun için Semiha hanıma yürekten teşekkür ediyoruz" dedi. Yeni tekerlekli sandalyelerine kavuşan ihtiyaç sahipleri Semiha Kibar'a teşekkürlerini ifade ettiler. Etkinlik iftar yemeğinin ardından son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Asım Kibar Bakırköy Ekonomi Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title