Haberler

Rays, Güneydoğu'nun En Büyük Mağazasını Kızıltepe'ye Açtı

Güncelleme:

Bölgede kısa sürede en büyük bayan giyim markası olan Rays'ın Kızıltepe'deki mağaza açılışında, açılışa ve kadınlar gününe özel indirim nedeniyle izdiham yaşandı.

Kısa zamanda bölgenin en büyük perakende bayan giyim markası olan Rays Giyim, Türkiye'deki 8. mağazasını Dünya Kadınlar Gününde Kızıltepe'de açtı.


İstanbul Merter'deki Merkezlerinde son iki yıldaki alt yapı yatırımları neticesinde kısa sürede başarı üstüne başarı elde eden ve rakiplerini adeta sahadan silen Rays Giyim, Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki en büyük mağazasını Mardin'in Kızıltepe ilçesinde açtı.

Açılışa Mardin Kızıltepe İlçesi Belediye Başkanı İsmail Asi, Rays Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay ve Rays Giyim İstanbul Merkez Büro Müdürü Ahmet Öztürk, Kızıltepe ve Mardin'den gelen iş adamları, İstanbul, Gaziantep, İzmir, Bursa ve Ankara'dan bayan giyim firmalarının önde gelen isimleri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Kızıltepe'ye Kadınlar İçin Dev Mağaza

Toplamda 700 metre kare kapalı alanda hizmet verecek olan Rays Giyim, bu mağaza ile İstanbul, Merkezi, Erivan ve Batman'daki mağazalarının yanı sıra Diyarbakır'daki 4 mağazası ile 8'inci mağazasına kavuştu. Kızıltepe'nin en büyük ve ünlü caddesindeki mağaza için iki aydan bu yana devam eden dekorasyon çalışmalarını tamamlayan Rays, açılışı kadınların en özel günü olan 8 Martta yaptı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde hedef kitle kadınlara yönelik çok özel indirimler uygulayan Rays Giyim, ilk günde Kızıltepeli kadınların gönlünü fethetmeyi başardı.

Açılışta İzdiham Yaşandı

Açılış öncesi mağazaya gelen kadın misafirlerin Dünya Kadınlar Günü' kutlandı ve karanfil hediye edildi. Mağaza henüz açılış yapmadan satışa başlarken, açılışa ve kadınlar gününe özel indirim nedeniyle raflar kısa sürede boşaldı. Adeta izdihamın yaşandığı mağaza Mardin Kızıltepe İlçesi Belediye Başkanı İsmail Asi ve Rays Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay'ın amcası Hacı Mücahit Ay ve Rays Giyim Mağazalar Koordinatörü İsmail Ay'ın kestiği kurdele ile açıldı.

Kadınlar Rafları Silip Süpürdü

Yapılan açılışın ardından şok fiyatlar karşısında kadınlar mağazadaki kıyafetleri adeta silip süpürdü. Mağaza çalışanları depolardaki ürünleri yetiştiremezken, Rays Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay'ın indirimin ve şok fiyatların artık devamlı olarak Kızıltepe halkının hizmetinde olacağını ifade etti.

Asi: Kadınlara Yönelik Her Girişim ve Yatırımcının Yanında Olacağız

Açılışta konuşan Kızıltepe Belediye Başkanı İsmail Asi, Mardin dahil birçok ilden büyük nüfusuyla Kızıltepe'nin gün geçtikçe büyük yatırımlar aldığını, Bölgede söz sahibi mağazalardan biri olan Rays Giyim'in yatırımının da ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Özellikle Dünya kadınlar gününde kadınlara özel ve kadın istihdamına direk etki eden bir yatırımın kendilerini daha da mutlu ettiğini dile getiren Asi, "Rays Giyim yönetim ve ekibini bu yatırımlarından ötürü teşekkür ederim. Son zamanlarda özellikle kadınlara yönelik yapılan girişim ve yatırımların en üst düzeyde desteklenmesi gerektiğini her belirttik. Bundan sonra Kızıltepe Belediye Başkanı olarak Kızıltepe'de kadınlara yönelik her girişim ve yatırımcının yanında olacağız" diyerek Rasy Giyim'e hayırlı olması dileğinde bulundu.

"Kızıltepeli Bayanlara Hayırlı Olsun"

Açılışın ardından değerlendirmelerde bulunan Rays Giyim CEO'su Mehmet Selim Ay ise, Kızıltepe'nin Mardin'den fazla olan nüfusuyla yatırımı hak ettiğini dile getirdi. Özellikle Kızıltepe'de Rays markasına olan teveccühünde oldukça fazla olduğunu anlatan Ay, mağazanın Kızıltepeli bayanlara hayırlı olmasını diledi.

Rays Türkiye'de Her Yerde Olacak

Kızıltepe'nin ardından kısa süre içinde bütün Güneydoğu başta olmak üzere Rays'ın Türkiye'nin hemen hemen her ilindeki hedef kitleye ulaşacağını belirterek şöyle dedi:

"Altyapımıza yaptığımız yatırımlarla çok güçlü hale getirdik. Kurumsallaşma çalışmalarımız ile mağazalaşmayı paralel olarak başlattık ve şu anda kurumsallaşma çalışmamız bitti denebilir. Ancak mağazalaşma çalışmalarımız henüz çok yeni ve biz starttı verdik. Mevcut mağazalarımızı kuvvetlendirmenin yanı sıra müşterilerimizin dünyadaki trendleri yakından takip edebilecekleri yepyeni vitrin konseptlerimizle de ülkede bir ilke imza atacağız. Bölgede yeni bir VIP konsept mağaza açarak, satışını sadece bizim gerçekleştireceğimiz çok özel marka ve modelleri, asla bulunamayacak rakamlarda müşterilerimize sunacağız. Biz müşterimizle büyük bir aile olacağız.

Marka Olmak Bir Değerdir, Ancak Değerleri Korumak Bir Servettir

'Marka olmak bir değerdir, ancak değerleri korumak bir servettir' sloganını kendilerine düstur edindiklerini ifade ederek, "Türkiye'nin her bölgesine her iline mağaza açmaya hazırız. Ama öncelikli hedefimiz Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesidir. 8 Martta açılışını yapacağımız Kızıltepe şubemizde bu hedefin parlayan yıldızıdır. Bütün kadınlarımızı 8 Martta Rays ile tanışmaya ve sürprize davet ediyorum"

Ar-Ge Birimi Türki Cumhuriyetlerde Çalışmalarını Sürdürüyor

Türki Cumhuriyetleri özellikle kısa sürede halkın teveccühü ile çok değer kazanan markamız ile yakından ilgileniyor. Özellikle Erivan'daki yatırımımız bizim için Dış ülkelere açılma ve ihracat için bir giriş oldu. İnşallah devamı gelecektir. Ekibimiz şu anda dünya pazarında araştırmalarını devam ettiriyor. ARGE birimimiz özellikle; Gürcistan, Tataristan, Azerbaycan ve Özbekistan'ı yakın takibe aldıklarını saha çalışmasında bulunduklarını dile getirdi.

Ay, kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü de kutlayarak sözlerine son verdi.

Kaynak: Temsilci / Ekonomi

İsmail Ay Kızıltepe Türkiye Mardin Ekonomi Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500

Yorumlar (2)

mhpmobilWeb@haberler.com:

Basmis parayi haber yapmislar Ne Raysi yavvvv gidin isinize 5.sinif marka bile degil

1
2
yanıtYanıtla
cemil canmobilWeb@haberler.com:

Kimse kusura bakmasin Doğuda bir CEMO GİYİM gerçeği var 8. Subeymis adamlar 40. Şubeyi açıyorlar Allah daha fazlasını versin Cemo abii. :

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title