Haberler

Muş'ta Kaçak Balık Avına İdari Para Cezası

Güncelleme:

Muş'un Hasköy ilçesinde Karasu Nehri'nde yasak yöntemlerle kaçak balık avı yapan baba ve oğluna 11 bin 256 TL idari para cezası verildi.

Muş'un Hasköy ilçesi sınırları içerisinde bulunan Karasu Nehri'nde yasak yöntemlerle kaçak balık avı yapan baba ve oğluna 11 bin 256 TL idari para cezası verildi.

Muş İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Timi tarafından Hasköy ilçesi Büvetli köyü sınırları içerisinde bulunan özel koruma alanı ve Karasu Nehri'nde yaptığı kontrol ve denetimler sonucu ticari amaçla germe ağlarla balık tutan H.B. ve oğlu E.B.'yi suçüstü yakaladı. Baba ve oğluna Hasköy İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce kişi başı ayrı ayrı olmak üzere 5 bin 628 TL idari para cezası uygulandı.

Karasu Nehri'nde yapılan denetim ve kontrollerde ise germe balık ağları, 2 adet kamyon tekeri iç lastiğinden yapılma ilkel lastik bot ele geçirildiği belirtildi - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Karasu Nehri Karasu Hasköy Baba Muş Balıkçılık Çevre Ceza Suç Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title