Haberler

Milli Piyanog'nun Büyük İkramiye Çekilişi Mahkemelik Oluyor

Güncelleme:

Yurtdışına kaçan bir Milli Piyango çalışanından aldığı mektupla piyangoda şaibe olduğunu açıklayan CHP Konya Millletvekili Atilla Kart'a kurum dava açacağını açıkladı.

CHP'li Kart, 2013 yılında çekilişlerde hile yapıldığına ilişkin iddiaları gündeme getirmiş ve konuyu soru önergesiyle de Meclis gündemine taşımıştı. Kart'ın iddiaları kurum yetkililerince sürekli yalanlanmıştı.

MİLLİ PİYANGO DAVA EDİYOR

Milli Piyango'dan yapılan açıklamada: "İdaremizce düzenlenen şans oyunlarına ilişkin olarak, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart tarafından ileri sürülen, hiçbir somut bilgi ve belgeye dayanmayan, iftira niteliğindeki iddialara yasal yollardan gereken cevap verilecektir.

"EN UFAK TEREDDÜT YOK"

İdaremizce oynatılan şans oyunlarının çekilişleri, en ufak bir kuşku ve tereddüte meydan vermeyecek şekilde, halkımıza açık, çekiliş heyetince noter huzurunda yapılmakta ve kamera ile kayıt altına alınmaktadır. İdaremizin tüm işlemleri İdare müfettişleri, Sayıştay ve TBMM KİT Komisyonu tarafından denetlenmekte olup, talihlilere ait kimlik bilgileri Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına düzenli olarak bildirilmektedir. İdaremizle ilgili asılsız iddialar sayıları 15 bini bulan bayilerimize zarar vermemekte." (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Atilla Kart Konya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (41)

ahmet:

akp yandaşlarına çıkıyor ikramiyeler

25
3
yanıtYanıtla
mehmet:

nerden bildin

yanıt0
yanıt4
Kemal:

İşleri. Güçleri yokortalığı karıştırmaktan başka çoban chplilerin

7
21
yanıtYanıtla
nuri:

şaibe varrrrrrrrrrrr

yanıt7
yanıt3
Güney doğumobilWeb@haberler.com:

İstediğin rakam için mıknatıs veya civa koyarsın olur biter. Notermiş kameraymış yokya. Çok güven verdiniz bunları sayınca peh. Zaten haram haramın olduğu yerde hila normaldir.

27
1
yanıtYanıtla
ORHAN:

NE KADAR AKILLISIN TÜRK FİLMİ ÇOK SEYRETMİŞSSİN

yanıt1
yanıt7
Güney doğum@m.m:

Aynen öyle TÜRK FİLMİ İZLEDİM. Yoksa başka yerde müslüman olupta hile haram öğrenemezdim.

yanıt5
yanıt0
ali yildizMobil-ANDROID:

ben yıllardır oynarım ne bir ikramiye ne de amorti sadece mort.

20
1
yanıtYanıtla
murat61mobilWeb@haberler.com:

Yahu ak parti geleli üç kağıt karışmamış yer kalmadı kumar parasını bile hileyle alanlarmı olurmuş çifte künahı da bunlarda gördüm

16
3
yanıtYanıtla
Göktürkler:

Milli piyango ve loto çekilişlerinin tv lerde canlı olarak yayınlanmasını kaldırdılar, Milli piyango diyorki halka açık diyor, Türkiye, de herkesin canlı çekilişlerine gidebilme durumu yok, ama tv, lerden evinden, işyerinden v. s. yerlerden izleyebilme durumu olabilir. Milli piyango olarak piyango ve loto çekilişlerini televizyonlardan canlı olarak yayınlanmasını kaldırıyorsunuz, ondan sonra halkın Milli Piyango kurumuna güvenmesini istiyorsunuz. Biz kesinlikle Milli Piyango ve loto çekilişleri tekrar televizyonlardan canlı yayınlanmadığı sürece Milli Piyango yetkililerinin ve sorumlularının açıklamalarına kesinlikle itibar etmiyoruz. Milli piyango ve loto çekilişlerinde hile ve düzenbazlık oluyor ise buna yapanların ve göz yuman sorumluların sülalelerini eşekler kovalasın. . !!

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title