Haberler

Maliye Bakanı Naci Ağbal; "Beyaz Eşyada Geçen Yılki Şubat Ayına Göre, Satışlar Yüzde 30'nun...

Maliye Bakanı Naci Ağbal; "Beyaz eşyada geçen yılki Şubat ayına göre, satışlar yüzde 30'nun üzerinde artış var"ÇORUM - Maliye Bakanı Naci Ağbal, beyaz eşya satışlarında geçen yılın Şubat ayına göre yüzde 30 artış olduğunu açıkladı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal ; "Beyaz eşyada geçen yılki Şubat ayına göre, satışlar yüzde 30'nun üzerinde artış var"

ÇORUM - Maliye Bakanı Naci Ağbal, beyaz eşya satışlarında geçen yılın Şubat ayına göre yüzde 30 artış olduğunu açıkladı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum'a geldi.

İlk olarak Çorum esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret eden Maliye Bakanı Naci Ağbal Birlik Başkanı Yalçın Kılıç ile görüştü.

Mobilya sektöründe KDV oranlarının yüzde 18'den 8'e düşürülmesine teşekkür eden ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Nisan ayında sona erecek olan KDV indiriminin uzatılmasını istedi.

Mobilya ve beyaz eşya sektöründe piyasanın canlanması için geçici süreli bir düzenleme yaptıklarını açıklayan Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Bu iki sektör ekonomide dinamo sektör. Birçok sektörle ilgili. Bu yüzden gerek mobilyada gerekse beyaz eşyada Nisan ayının sonunda bu düzenleme süresi dolacak. Ama bakacağız durumu değerlendireceğiz. Şimdi müthiş olumlu bir atmosfer var. En son gelen rakamlar beyaz eşya satışları geçen seneki 2016-2017 Şubat aylarına göre satışlar yüzde 30'nun üzerinde artmış. Ben aynı oranın mobilya sektöründe de olduğunu görüyorum. Dolayısıyla bu piyasada bir hareketlenme getirdi. Alışverişe bir canlılık getirdi. Bunu da dikkate alacağız. Yeter ki esnafımızın yüzü gülsün. Alış veriş olsun bereket olsun. Ekonomide çarklar dönsün" dedi.

Esnafın bu milletin isgortası olduğunu dile getiren Bakan Ağbal, "Siz de bizler için çok önemlisiniz. Esnaf bu milletin sigortasıdır. Sizler bu milletin birliğine dirliğine vatana sevgi ile bağlı insanlarsınız. Sizler güçlü oldukça bu memleketin birlik beraberlik daim olacak. Bunun için esas olan sizsiniz esas olan millet biz sizin adınıza vekiller olarak bu millete hizmetkarız başka birşey değiliz. Siz varolun" dedi.

Ziyaret sonunda Kılıç, bakan Ağbal'a rahme ve Çerkez kaması hediye etti.

(MMY-BÖ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yalçın Kılıç Naci Ağbal Çorum Ekonomi Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title