Haberler

Kulaç Atarken Dikkat! Şifa da Olabilir Zehir De Olabilir

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Havuz kimyasalları konusunda hizmet veren insan sağlığı konusunda çalışmalar yürüten firmanın sahibi Ahmet Savaş ve iş geliştirme müdürü Ayşe Çelik, hem firmaları hakkında hem de insan sağlığını yakından ilgilendiren havuz kimyasalları konusundaki önemli konuları İşte işimi ekibine anlattı.

Metay Kimya'nın firma sahibi Ahmet Savaş ve iş geliştirme müdürü Ayşe Çelik havuz kimyasalları konusunda çok önemli noktalara parmak bastı ve her kulacın şifa da ya da zehir olabileceği konusunda uyardı.

Metay Kimya firmasının sahibi Ahmet Savaş, "2004 yılında kurulmuş 15 yıldır hizmet veren bir firmayız ama arkamızda 100yıllık tecrübeyi taşıyan bir tabela, kalite var. Tüm dünyada tanınan bu firmanın Türkiye ayağı olarak hizmet vermekteyiz. Havuz kimyasalları ve su şartlandırmaları konusunda çalışmaktayız." dedi.

"ŞİFA DA OLABİLİR, ZEHİR DE OLABİLİR"

Firma Sahibi Ahmet Savaş, "Biz sektörün referans aldığı bir firmayız. Standartlara ve yönetmeliklere göre hizmet veriyoruz. Bir mühendislik firmasıyız, çözüm odaklı çalışıyoruz. Biz eğitime çok önem veriyoruz, bağlı olduğumuz halk eğitim merkezlerinde 500'e yakın havuz operatörü yetiştiriyoruz. Bunlar çok önemli çünkü her kulaç zehir de olabilir şifa da olabilir." dedi.

"SAĞLIKLI SULARDA YÜZMEK ÖNEMLİ..."

Firmanın İş Geliştirme Müdürü Ayşe Çelik, "Havuz ve su kimyasalları alanında hizmet veriyoruz. Bizi asıl ilgilendiren havuzdaki suyun kalitesi çünkü kullanıcı havuza baktığında temiz, pak bir suyu görüyor ama ileride o zarar verecek kimyasalları göremiyor. Bizim buradaki görevimiz sağlıklı sularda yüzülmesini sağlamak. Ülkemizde son 10 yılda bu konuda bir gelişim yaşandı. Tabi ki her zaman havuz vardı ama ortak yaşam alanlarının artması buna sebep oldu." ifadelerini kullandı.

"KALİTE KONTROLÜ DE YAPIYORUZ"

Ayşe Çelik, "Halka açık havuzlarda yönetmelikler var ve bunlar uygulanıyor ve denetimler sıkı şekilde yapılıyor ancak evler ile tesislerde bu yönetmelikler uygulanmıyor ve denetim yok. İleride birçok sağlık sorununa yol açacak bu konu hakkında çok daha dikkatli olmamız gerekiyor. Hizmete gittiğimiz havuzların kalitesini kontrol eden bir firmayız. Yönetmeliğe göre olup olmadığına bakıyoruz. Bu konuda gerekli destekleri sağlıyoruz. Bugün birçok tesisin çözüm ortağı olarak çalışıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ahmet Savaş Ayşe Çelik İşte İşimiz Ekonomi Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title