Haberler

Kredi Kartları 2018 Yılında Kullanımdan Kaldırılacak

Güncelleme:

BBVA Ödeme Sistemleri Başkanı Mehmet Sezgin, temassız ödeme noktalarının gelişmesi ve kartların cep aplikasyonu olması ile 2018'de kredi kartlarının kalkacağını söyledi.

Garanti Bankası'nın sahibi İspanyol BBVA'nın global ödeme sistemlerinden sorumlu başkanı olan Mehmet Sezgin, özellikle temassız ödeme noktalarının gelişmesi ve kredi kartlarının da cep telefonlarına bir uygulama olarak girmesi sonucunda plastik kartlara olan ihtiyacın 2018'de ortadan kalkacağını söyledi.

Ancak Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü ve Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, plastik kartın ortadan kalkacak olmasına rağmen kart kullanıcıların ortalama kişi başına taksit maliyetinin 50 lira olduğunu ve bonus ile diğer harcamalar da dikkate alındığında alınan ücretin ortadan kalkamayacağını belirtti.

"KARTTAN KÂR ETMİYORUZ"

Genç, müşterilerine taksit imkânı olmayan kartları ücretsiz sunduklarını ancak taksit özelliği olmayan kartların ilgi görmediğini ifade etti. Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil ise son dönemde getirilen düzenlemelerin de etkisiyle kârlılığı tartışılan bu alanda, ölçek konusunun önemli olduğunu ve kâra olumlu yansıdığını söyledi. Erbil, "Ölçek bu işteki en önemli değişken. Ne kadar büyükseniz o kadar kârlı olma veya kârlılığa yakın olma şansınız artıyor. Bu da müşteri memnuniyetini, bağlılığını artıracak ve ölçeğimizi destekleyecektir diye bekliyoruz" dedi.

GARANTİ BONUS, CEP TELEFONU İLE EVLENDİ

Garanti Bankası'nın kredi kartı Bonus cebe girdi. BonusFlaş uygulaması ile Bonus'u cep telefonu ile evlendirdiklerini kaydeden Onur Genç, uygulamayla kampanya takibi, kart bilgileri sorgulama, limit artırım talebi, borç ödeme ve mobil ödeme gibi işlemlerin tek bir platform üzerinden, gerçekleştirilebildiğini aktardı.

Habertürk'ün haberine göre, uygulama alışkanlıkları analiz ederek, müşteriler için en uygun kampanyaları öneriyor. Kullanıcılar tercih ettikleri kampanyaya tek bir dokunuşla katılabiliyor, güncel harcama, kalan limit, kazanılan bonus gibi bilgileri anlık takip edebiliyor.

TELEFON VE ŞİFRE İLE ALIŞVERİŞ

BonusFlaş uygulaması yüklü kullanıcılar, internet alışverişlerinde cep telefonları üzerinden sadece şifre girerek alışveriş yapabiliyor. (Kaynak:Cumhuriyet)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Garanti Bankası Mehmet Sezgin Onur Genç Erbil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (20)

kelesliMobil-ANDROID:

tüm bankalar modern mafya artık bildiğin tefeci hepsi

35
1
yanıtYanıtla
KuveytTÜRKlü:

Sen Kuveyt Türk le hiç calismamissin galiba ne hesaplarda işletim ücreti var ne de kartlarda aidat ücreti :D

yanıt0
yanıt0
cin:

Allah''ım ne olur bana bu resimdeki gibi bir eş nasip eyle (ne olur herkes amin desin). . .

9
26
yanıtYanıtla
EDA:

AMİN PANPA:))))))

yanıt2
yanıt0
cin:

eyvallah eda :), senin de gönlüne göre inşallah :). . . .

yanıt1
yanıt0
cin:

amin diyenler gönüllerinin aşkını bulsun inşallah :). (not:karakter de önemli tabi. bu örnekte kadının iyi huylu olduğu düşünülmüştür. aksi bir durumda vaz geçme hakkımı saklı tutuyorum. amin)

yanıt1
yanıt0
EDA:

GARANTİ BANKASINDAN KREDİ ALMAYIN BEN YANDIM SİZ YANMAYIN FAİZİ ÇOK FAZLA RESMEN MODERN MAFYA

19
0
yanıtYanıtla
Mehmet kaca kaç ödedin kaç ay:

Jon

yanıt0
yanıt1
f.kaya:

her insan kendi hesabını kendi doğru yapmalı karta güvenip hareket etmemeli

9
0
yanıtYanıtla
........................................:

yakında sürpriz bir alışveriş geleneği tüm dünyayı saracak bekleyin

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title