Haberler

Konukoğlu'ndan Gaziantep'e Lüks Konut

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun sahibi olduğu ASCE İnşaat, konut sektöründeki ilk ciddi yatırımını Gaziantep'te yapıyor.

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun sahibi olduğu ASCE İnşaat, konut sektöründeki ilk ciddi yatırımını Gaziantep'te yapıyor.

Projenin tanıtımı için Yönetim Kurulu Üyesi Celalettin Koçer ile birlikte basın toplantısı düzenleyen ASCE İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, 84 konuttan oluşan ASCE Lüks Konutları'nın 15 bin 856 metrekarelik bir alana kurulacağını, bu sitenin Gaziantep'in geleneksel yaşam biçimi ile modern konut ihtiyaçlarını birleştiren özgün bir konsepte sahip olacağını söyledi. Konukoğlu, "Tugay'ın karşısında, şehre hakim bir tepeye inşa ettiğimiz ASCE lüks konutları, yüksek inşaat kalitesi, modern çizgileri ve çeşitli sosyal olanaklarıyla daire sakinlerine eşsiz bir yaşam deneyimi sunacak ve hayatlarını farklılaştıracak kadar iddialı bir proje oldu" dedi.

Konukoğlu, konutların Gaziantep'te geleceği yaşamak isteyenlere çok farklı bir yaşam tarzı sunmayı hedeflediğini, ünlü mimar Fehmi Kobal, peyzaj tasarımını mimar Deniz Aslan'ın yaptığı projede yenilikçi bir konseptle konutlardaki boyutlar değiştirilirken, ortak yaşam alanlarının da farklılaştırıldığını kaydetti.

25 KATLI KULEDEN 360 DERECE Gaziantep

ASCE konutlarındaki 5 bloktan birisinin 25 katlı yapısıyla Gaziantep'in en yüksek konutu unvanına sahip olacağını, Dülük Ormanları'nın eşsiz manzarası sayesinde doğa ile bütünleşen projenin anlatan Konukoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:

"ASCE konutları eşsiz mimarisinin yanı sıra, sosyal olanaklarıyla da dikkat çekiyor. 7'den 70'e her yaştan insan için cazip sosyal olanakların sunulduğu ASCE'de çok amaçlı spor alanları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, fitness salonları, saunalar, kafeterya, açık ve kapalı otoparklar, yansıma havuzları, yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları, hobi atölyeleri, squash salonu ve cep sineması ile daire sahiplerini dolu dolu bir yaşam bekliyor. 2012 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek konutları farklı ihtiyaçlara göre projelendirildi. 210 metrekare ile 711 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip 5 ayrı konut tipi satışa sunuldu. Toplam 84 dairelik prestijli projede, 3+1, 5+1, bahçeli dubleks, büyük tip bahçeli dubleks ve teras dubleks daire seçenekleri bulunuyor."

ASCE İPEKYOLU'NDA 102 KONUT

Şirketin 2+1 ve 3+1 olarak 102 daireden oluşan ASCE İpekyolu Projesi'nin de gelecek yıl sonunda sahiplerine teslim edileceğini açıklayan Konukoğlu, yine yüksek inşaat ve konfor anlayışı ile inşa edilecek olan bu konutlar için de gerek kendileri gerekse diğer finansman kuruluşları tarafından uygun finansman kaynakları sunulacağını ifade etti. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title