Haberler

Kale'den İzmir'e Yeni Showroom

Kale Grubu’nun İzmir’deki iş ortağı Aden Yapı ile faaliyete geçirdiği yeni showroomu, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kale Grubu'nun İzmir'deki iş ortağı Aden Yapı ile faaliyete geçirdiği yeni showroomu, Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Okyay, törende yaptığı konuşmada, yeni mağazacılık konseptiyle değişim başlattıklarını belirterek, "Bugün İzmir'de açılışını yapıp bir kadın bayimize teslim ettiğimiz yeni mağazamızla, ilimizde toplam 11 bayi sayısına ulaştık. Ayrıca bölgedeki bayi ağımızla 4 milyonu aşkın İzmirlinin birinci tercihi konumuna gelmiş bulunuyoruz" dedi.

Avrupa'nın 3'üncüsü, dünyanın 12'nci büyük seramik karo üreticisi olarak, 100 ülkede 400'ü aşkın ihracat noktasında Kale markalı ürünlerin satıldığını vurgulayan Okyay, dünyanın dört bir yanında büyümeye devam eden Kale Grubu olarak, ürün teşhirinde bir dizi modernizasyon çalışmaları gerçekleştirip, yeni mağazacılık konseptiyle değişim başlattıklarını kaydetti.

Kale Ailesi'nin çalışanları, iş ortakları ve tedarikçileri ile daha da büyüdüğüne işaret eden Okyay, "Bugün İzmir'de açılışını yaparak, aynı zamanda iç mimar olan yetenekli bir kadın bayimize teslim ettiğimiz mağazamızla, ilimizde toplam 11 bayiye ulaştık. Ayrıca bölgedeki bayi ağımızla 4 milyonu aşkın İzmirlinin birinci tercihi konumuna gelmiş bulunuyoruz" dedi.

- "Kadınların hayallerini nasıl gerçeğe dönüştürdüklerini biliyorum"

Kadınların iş hayatında neleri başarabileceklerine, hayal denilen birçok şeyi nasıl da ustaca gerçeğe dönüştürebildiklerine, fabrika ve mağazalarında defalarca tanık olduğunu ifade eden Okyay, "Günümüzde, daha çok kadının iş hayatında yer alması gerektiğine inanan bir kadın olarak, ülkemin kadınlarına yürekten inanıyor ve güveniyorum. Kale Grubu'nun kadın bayilerinden biri olarak İzmir'de gerçekleştireceği yeni projeler için sabırsızlanan Aslı İpek Kaygısız'ın da gözlerindeki heyecan ve isteği uzun yıllar koruyacağına inanıyorum" diye konuştu.

"Müşteri için üstün değer yaratan hizmet anlayışı"

Günümüzde rekabette öne çıkabilmek, ürün ve servislerin daha fazla tercih edilmesini sağlamak için firmaların kendilerini müşterilerin yerine koymaya ihtiyaçları olduğunu kaydeden Okyay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Değer ve satış hacmimizin önemli unsuru yeni showroom'larımız, Kale Grubu'nun tüm birimlerinde başlattığı, müşterileri için üstün değer yaratan hizmet anlayışının bir yansımasıdır. İş ortaklarımızla birlikte geliştirdiğimiz yeni mağazalarımızın, hem hizmet çıtasını yukarı çıkaracağına hem de Kale Grubu'nun kurumsal imajına ve duruşuna büyük katkı yapacağına yürekten inanıyorum. İzmir'in lüks yapı malzemeleri ihtiyacını karşılamayı hedefleyen Aden Yapı'nın da yeni mağazamız ile sadece İzmir'de değil, bölgede önemli bir fark yaratacağına inancım tam"

İzmir'in Alsancak semtinde hizmete giren mağazanın açılışına, Kale Grubu yöneticileri, Aden Yapı'nın sahibi Aslı İpek Kaygısız ile çok sayıda davetli katıldı.

Türk ve İtalyan markaları tek showroom'da

Aden Yapı'nın İzmir Alsancak semtinde hizmete açılan 310 metrekarelik yeni showroomunda, Kale Grubu'nun lider markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale'nin yanı sıra, grubun İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgress'in seçkin ürünleri ile müşterilerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor.

Türkiye'de 250 dağıtım noktası bulunan ve 2011 yılından itibaren ürün teşhirinde bir dizi değişim başlatan Kale Grubu'nun showroomlarında seramik kaplama malzemeleri, yapı kimyasalları, seramik sağlık gereçleri, armatür, mutfak ve banyo mobilyaları, akrilik banyo küvetleri ve duş tekneleri, doğal taş, parke, çini ve cam mozaik gibi yapı ürünlerinin tamamı tek çatı altında sunuluyor. - İzmir

Kaynak: AA / Ekonomi

Zeynep Bodur Okyay İzmir Ekonomi Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title