Haberler

Kaçak trol avcılığı yapan 2 balıkçı teknesine ceza kesildi

Güncelleme:

BARTIN'ın Kurucaşile açıklarında kaçak trol avcılığı yapan 2 balıkçı teknesine toplam 231 bin 860 TL ceza kesildi. Sahil Güvenlik ekipleri, tekneleri durdurarak tespit yaptı ve malzemelere el koydu.

BARTIN'ın Kurucaşile açıklarında kaçak trol avcılığı yapan 2 balıkçı teknesine toplam 231 bin 860 TL ceza kesildi.

Amasra'da bulunan Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı ekipleri, Kurucaşile açıklarında kaçak trol avcılığı yapan 2 balıkçı teknesini karadan görüntüleyerek harekete geçti. Sahil Güvenlik ekipleri, botlarla balıkçı teknelerini durdurarak, tespit yaptı. Ekipler, kaçak trol avcılığı yapan 2 tekneye toplam 231 bin 860 TL idari para cezası kesildi. Teknelerde bulunan trol kapısı, bitkisel halat, zincir ve trol ağı gibi istihsal (elde edilen) malzemelerine el koyuldu.

Yasa dışı su ürünleri avcılığı ile mücadelede vatandaşların ihbarının önemli katkısı olduğunu belirten Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı ekipleri, her türlü ticari ve amatör balıkçılık faaliyetlerini denetleme görevine aralıksız devam edileceklerini açıkladı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Kurucaşile Sahil Güvenlik Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title