Haberler

Ing Bank İlk Yarı Yıl Rakamlarını Açıkladı

ING Bank, konsolide finansal sonuçlara göre vergi öncesi kârını yılın ilk yarısında 768 milyon TL’ye, konsolide aktif toplamını ise 69.3 milyar TL’ye çıkardığını açıkladı.

ING Bank, konsolide finansal sonuçlara göre vergi öncesi karını yılın ilk yarısında 768 milyon TL'ye, konsolide aktif toplamını ise 69.3 milyar TL'ye çıkardığını açıkladı.

ING Bank Türkiye'nin, ilk yarıyıl konsolide finansal sonuçlarını açıkladı Buna göre, yılın ilk yarısında konsolide aktif toplamı 69.3 milyar TL, vergi öncesi karı ise 768 milyon TL oldu. Bankanın ikinci çeyrekte öz kaynaklar hacmi 7.3 milyar TL, sermaye yeterlilik oranı ise yüzde 19.10 olarak gerçekleşti.

Açıklanan finansal sonuçları değerlendiren ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay, banka olarak başarılı bir ilk yarıyıl geçirdiklerini belirterek, "Krediler toplamının, 30 Haziran 2018 tarihi itibarıyla 50.9 milyar TL seviyesine ulaştık. Yine aynı dönem itibariyle geniş tabanlı ve küçük tasarrufları kapsayan mevduat hacmini ise 31.9 milyar TL olarak gerçekleştik" dedi.

Banka olarak, müşterilerine her yerden kolay ve zahmetsiz bankacılık deneyimi yaşatabilmek amacıyla yaptıkları teknolojik yatırımların karşılığını aldıklarını ve dijital ile mobil kanallarda hızla büyüdüklerini vurgulayan Abay, "Haziran sonu itibarıyla, dijital kanalları kullanan toplam aktif müşterilerimiz içindeki mobil bankacılık müşteri payı yüzde 94'e yükseldi. Söz konusu dönemde tüm kredilerin adet bazında yüzde 86'sını, hacim bazında ise yüzde 64'ünü şube dışı kanallardan verdik" diye konuştu.

"Turuncu Ekstra ile Mayıs ayından bu yana 200 bin müşteriye ulaştık"

Banka olarak ikinci çeyrekte; dijital ve mobil kanallarda büyüme stratejilerine paralel olarak attıkları adımlarına, müşterilerine ekstra avantajlar sundukları ve tanıtımını Mayıs ayında gerçekleştirdikleri 'Turuncu Ekstra' programını da eklediklerini hatırlatan Abay, "Turuncu Ekstra ile 2 ayda 200 bin müşteriye ulaştık" dedi.

"KGF destekli kredilerin adet bazında yüzde 90'ı KOBİ'lere kullandırıldı"

Kredi Garanti Fonu'nun (KGF) kefalet desteği ile Haziran sonu itibarıyla 9 bine yakın işletmeye 11.4 milyar TL'lik KGF destekli kredi kullandırdıklarının da altını çizen Abay, şunları söyledi: "En önemli ihtiyaçlarından biri finansmana erişim olan KOBİ'lere, büyümeleri ve işlerini sürdürebilmeleri için fırsatlar sunan KGF, ticaretin ve üretimin önünü açmak konusunda önemli bir misyon yüklendi. Bizim de geçen yıldan bu yana odağımızda olan KGF destekli kredilerin, yılın ilk yarısında banka olarak adet bazında yüzde 90'ını, tutar bazında ise yüzde 61'ini KOBİ'lere kullandırdık. Önümüzdeki süreçte de KGF teminatlı krediler aracılığıyla KOBİ'lerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz". - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title