Haberler

İBB, toplu ulaşıma zam teklifinin reddedilmesine tepki gösterdi: Bu tutum değişmeli

Güncelleme:

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi toplantısında toplu ulaşıma yüzde 24'lük zam taleplerinin reddedilmesine tepki göstererek, "Kurumlarımızın da ihtiyacını bir ölçüde karşılayacak teklifimiz ne yazık ki UKOME'de kabul edilmedi. Bu tutum değişmeli" dedi.

Benzin fiyatlarının artmasıyla birlikte yükü artan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşıma zam yapmak için kolları sıvadı. Ancak İBB'nin zam talebi, Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi toplantısında reddedildi. Konuyla ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe'den açıklama geldi.

"BU TUTUM DEĞİŞMELİ"

Gökçe, teklifin reddedilmesine ilişkin olarak Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Ülkemizin ekonomik koşullarından esnaf da belediyemiz de sorumlu değil ancak artan maliyetler hepimizi etkiliyor. Halkı öne koyan, kurumlarımızın da ihtiyacını bir ölçüde karşılayacak teklifimiz ne yazık ki UKOME'de kabul edilmedi. Bu tutum değişmeli" dedi.

İBB, toplu ulaşıma zam teklifin reddedilmesine tepki gösterdi: Bu tutum değişmeli

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

İETT Haberler

500

Yorumlar (9)

mehmet can:

sahtekarlara bak! akparti döneminde 10dk da bir gelen otobus seferi 45dk baziları 1 saat bazilari 20dk olarak degisti. en az yari yari maliyetleriniz dustu. tıkış pıkış heryer. daha nasil kurtaramiyorsunuz. size oy veren arkadaslar elini vicdanına koysun akparti olsaydı tarife 5 liranın altında kalırdı

54
22
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Bu tutum değişmeli, evet. İstanbul ve Ankara'da, insani şartlara yakışmayacak şekilde balık istifi konserve hesabı yolcu taşıyıp hala toplu taşıma maliyetini kurtarmıyor diye ağlayıp sızlanıp yalan söylemekten vazgeçin de bir çivi çakın, icraat yapıp işe yarayın artık.

45
8
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

herşey bedava olacaktı ama neyse. İstanbulun parasını Londrada ki müzayedelerde harcayacağınıza istanbula harcayın zam yapmak zorunda kalmazsınız.

38
8
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

otobüse binip kartlardan çıkan sesleri dinliyorum beleş karların sesi değişik oluyor çoğu beleş kart bu kartları kaldırın kardeşim bunların maliyetini bize kitlemeyin herkes bedelini ödesin yok maliyet kurtarmıyormuş falan kurtarmıyorsa herkesten parasını alın bizi keriz yerine koymayın

34
9
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Ağzına yüreğine sağlık hocam, maalesef ülke çapında bir sıkıntı bu.

yanıt15
yanıt7
Kıvanç Koçak:

Zam yapmayın siz de. Belediyenin bu zamma ihtiyacı yok. Başka şeylerden kısın. Ulaşım en büyük ihtiyaçlardandır!

19
5
yanıtYanıtla
rap düelloları:

Kurumlarımızın da ihtiyaçlarını bir ölçüde karşılayacak derken!!! yani ulaşımdan elde edilen gelir sadece ulaşım yatırımı için kullanılmıyor mu???

14
5
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Yönetemiyorsaniz bırakın

12
3
yanıtYanıtla
Davut bülbül:

Burdan gelen para nedemek. Ak parti zam yapmayıp zarar ediyordu İETT ye para aktarıyordu sizde öyle yapın .İETT den gelen parayla balık yemeyin

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title