Haberler

Havayolu Ulaşımı İçin Gereken Önlemler Alındı

Güncelleme:

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü, Kurban Bayramında rahat ve güvenli bir hava yolu ulaşımı için gereken önlemlerin alındığını söyledi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, Kurban Bayramı'nda rahat ve güvenli bir hava yolu ulaşımı için gereken önlemlerin alındığı açıkladı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Kurban Bayramı'nda rahat ve güvenli bir hava yolu ulaşımı için gereken önlemlerin alındığı açıkladı. DHMİ'nin ilgili tüm birimlerinin bayram süresince 24 saat esasına göre hizmet vereceğini belirten Birdal, "Havayolunun halkın yolu olmasından kaynaklanan yoğun bir hava trafiği yaşıyoruz. Eylül ayı rakamlarına göre yılın 9 aylık döneminde toplam yolcu sayısı 115milyonu aştı. Havayolu trafiği doğal olarak Bayram tatillerinde daha da yoğunlaşıyor. Başta Dünya ve ülke havacılığımızın göz bebeği olan İstanbul Atatürk Havalimanı olmak üzere yurt çapındaki diğer tüm havalimanlarımızda yoğunluktan kaynaklanan herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemler alındı. Bayram tatili süresince ilgili tüm birimler 24 saat esasına göre mesai yaparak vatandaşların rahat ve güvenli ulaşımını sağlayacaklar. Bu vesile ile havalimanlarımızı kullanan tüm yolcularımızın ve Vatandaşlarımızın Mübarek Kurban bayramlarını kutluyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kurban Bayramı Orhan Birdal Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title