Haberler

Girişim Savaşçısı, 21 Gencin Hikayesi

Güncelleme:

Girişim Savaşçısı Özel İhtisas Eğitimi 3. Grubu SOMA, 20 Temmuz tarihinde İstanbul'da mezun oldu.

Girişim Savaşçısı Özel İhtisas Eğitimi SOMA Grubu Mezunlarından bir kaçı eğitim sürecini şöyle değerlendiriyor;

Emel Erik Çelik

GİS Eğitimi, eğitimin ilk saniyesinden son anına kadar, zihninizin her kuytu köşesini harekete geçirecek şekilde kurgulanmıştır. Şimdiye kadar sahip olduğunuzu düşündüğünüz özelliklerinize, bakış açınıza hatta konuştuğunuz cümlelere kadar baştan sona bir değişim yaşamak ne mükemmel bir his...

Çağrı Soylu

Çok mu yoruluyorsunuz? Hayır aslında çok rahat yaşıyorsunuz. Elinizden gelenin tamamını yapıyor musunuz? Hayır. İlk dersten itibaren aslında bir işi en iyi yapabileceğiniz ya da en fazla sabredebileceğinizi limitlerinizin ne kadar düşük olduğunu görüyorsunuz. Çünkü hep daha fazlası isteniyor ve siz de belki kendinize hayret ederek yapıyorsunuz.

Rıza Güden

Piyasadaki girişimcilik eğitimlerinden çok zor, çok ağır ama oldukça sağlam bir deneyim ile ayrılıyorsunuz buradan. Çok fazla çalıştığınızı mı düşünüyorsunuz? Daha çok çalışacaksınız.

Ender Aydın Orak
Bu programda girişimciliğin hem neden'i, hem de nasıl'ına yanıt veren müthiş değerli bilgiler bulacaksınız. Sınırlarınızı zorlayacaksınız. Kendinizi tanıma fırsatı bulacaksınız.

Duygu Ünat

Kimse size ''bunu şu yüzden yapıyoruz'' demeyecek, zaten programın mantık ve mantıksızlık paradoksu da burada başlıyor. Algılarınızı açabildiğiniz kadar açın ve değişmeye hazır olun.

Burak Zirenk

25 yeni arkadaş, yepyeni serüvenler, projeler ve bir dolu bilgi... Girişim Savaşçısı kişiye vazgeçmeme bilincini aşılıyor.

Fatih Akıncı

Eğitim süresince iş kurma ve iş geliştirmeyle ilgili teknik bilgiler tam gerektiği oranlarda, teferruatlarla boğuşmadan, püf noktası dediğimiz dozda verildi. Bunlardan daha da önemlisi insanın sınırlarının olmadığını öğrendik.

Çağatay Mollaoğlu

Sevdiği işi bulması için insanın öncelikle kendini çok iyi tanıması gerekiyor ve işte bu noktada da Girişim Savaşçısı'nın yönlendirmeleri ile emin ellerde hem kişisel özelliklerinizi geliştiriyor hem de sizin için doğru olan işi tespit ediyorsunuz. Eğitim yeni ekonomi düzeninin kapılarını aralamanızı sağlıyor.

Murat Pala

Bu eğitim A'dan Z ye tüm özelliklerimi, davranışımdan, konuşmamdan, tutumuma ve hatta abartısız söylüyorum karakterime kadar beni değiştiren bir program oldu. Bu özel ihtisas programından sonra hayatı, projeleri, ikili ilişkileri daha farklı yorumluyorum. Bir projenin tüm ayrıntıları ile hayata nasıl geçireceğinizi kafanızın içine adeta zorla sokuyorlar desem abartmış olmam.

İbrahim Dinçer

Eğitim sonrasında hayatımın her anından bir iş fikri ortaya çıkartabileceğimi, en yalın hali ile 7 günde faaliyete geçirebilecek alt yapıya ve günün tüm zaman dilimlerini çok iyi kullanabilecek kapasiteye sahip olduğumu artık çok daha iyi biliyorum.

Onur Çeray

Eğitmek ve öğretmek için bu kadar çaba harcayan başka bir eğitim kurumuna şu ana kadar rastlamadım. Mentorların söylediği gibi "kesin" olarak öğretiyorlar. Neredeyse sıfır maliyetle kendi işinizi kurmanın yöntemlerini burada öğreniyorsunuz. Mevcut bir işiniz var ise de onu daha verimli yönetmenin yöntemlerini görüyorsunuz. Kurduğunuz işte başarılı olmak için nelere ihtiyacınız olduğunu bilerek çıkıyorsunuz. İç disiplininiz çok gelişiyor.

Kemal Can Yeşilova

9 haftalık özel ihtisas eğitiminde bu kadar farklı alanda bu derece uzman bilgileri edinebilmek herhalde yıllarımızı alırdı. Ancak programdaki yönetim ekibi takdir edilecek bir özveriyle sizinle birlikte çalışıyor. Eğitimde tanıştığımız mentorlar iş dünyasından çok ciddi bağlantılar sağlayabiliyor. Hazine değerindeki bu bilgileri öğrendikten sonra gerek sosyal hayatınızda gerek iş hayatınızda belirgin farklar oluyor. Edindiğiniz network ise tamamen ayrı bir konu.

Osman Ayşakar

Bu süreçte, zaman yönetiminin ne kadar hayati önem taşıdığını, nerede ve hangi şartlarda olursanız olun işinize odaklanmayı, bahanelerinizden sıyrılarak harekete geçme becerisini ve başarma alışkanlığını kazanacaksınız.

Mehmet Özal

Program bitince anladık ki Girişim Savaşçısı'nda her şey planlanmış, yavaş yavaş inşa edilmiş ve bütün detayları düşünülmüş büyük bir kurgu. Ben ayrıca bu programın Türkiye'de geliştirilmiş olmasından da ayrıca gurur duydum. Buradan da dünyaya yayılacağı kesin.

1 Kasım grubuna başvurular şu an için halen devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

ender aydın istanbul Ekonomi Ekonomi Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Derbideki olayların faturası ağır oldu! Fenerbahçe'de 7 isim PFDK'ya sevk edildi

Derbideki olayların faturası ağır oldu! Fenerbahçe'de 7 isim PFDK'ya sevk edildi

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title