Haberler

Gayrimenkul Zirvesi 25 Nisan'da İstanbul'da

Gayrimenkul profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya geleceği TrendERA Gayrimenkul Zirvesi, 25 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya geleceği TrendERA Gayrimenkul Zirvesi, 25 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek. 2018 yılı gayrimenkul sektörünün de masaya yatırılacağı zirvede ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, satışların hareketlenmesi için gayrimenkul danışmanlarına altın önerilerde bulunulacak.

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, gayrimenkul dünyasına farklı bir bakış açısı getiren TrendERA Gayrimenkul Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. Gayrimenkul sektörü profesyonellerinin ve girişimcilerin bir araya geleceği organizasyonda, 2018 yılında sektörde yaşanan gelişmeler alanında uzman kişiler tarafından tüm boyutlarıyla değerlendirilecek. 25 Nisan Çarşamba günü düzenlenecek zirvede ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay; 'Gayrimenkul Danışmanlarına Öneriler' konulu konuşmasını yaparak, danışmanlara satış artıran altın önerilerde bulunacak.

Yapılan bilgilendirmede zirvede; Prof. Dr. Ayhan Kalyoncu 'Ev Sahibi Olmanın Psikolojisi', ERA Creative Broker Yasin Kunduracı 'Bölgeni Bir Numara yap', ERA Türkiye Kanal Direktörü Kadir Tümen 'ERA Türkiye Zincirinin İçinde Olmak', Zingat.com Doğu Marmara Bölge Yöneticisi Mehmet Sarıkaş 'Zingat.com'un Gayrimenkul Profesyonellerine Sağladığı Faydalar', Satış ve Pazarlama Danışmanı Hakan Ömer Gider 'Komisyonu Pazarlıksız Alabilme Becerisi', Academic Trend Yönetici Ortak Koray Dağdelen 'Amaç Satış Değil Sonuç Satış', ERA Türkiye Franchise Direktörü Birgül Dalgakıran 'Yüksek Performanslı Gayrimenkul Danışmanının 10 Kişilik Özelliği', Ahmet Cezmi Göbüt 'Bizi Yöneten Alışkanlıklarımız, Alışkanlıklarımızı Yöneten ise Biziz', Ulvi Kocailik 'Gayrimenkulün Şifreleri' konularını ele alacaklar. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Türkiye Ekonomi Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title