Haberler

Garanti BBVA'da yeni atama

Güncelleme:

Garanti BBVA Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Murat Çağrı Süzer atandı.

Garanti BBVA, halen bankanın Ödeme Sistemleri ve Ortaklıklardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Murat Çağrı Süzer'in Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atandığını duyurdu. Murat Çağrı Süzer'in mevcut sorumluluklarına ek olarak sürdüreceği yeni görevi çerçevesinde Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ), Tüketici Finansmanı, Dijital Varlıklar ve İş Ortaklıkları alanları Müşteri Çözümleri ve Dijital Bankacılık ile birleşti.

Bankadan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Garanti BBVA Ödeme Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ve Garanti BBVA Dijital Varlıklar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevleri devam etmekte olan Murat Çağrı Süzer aynı zamanda bankanın iletişim faaliyetlerinin yönetimini de üstlenecek.

"2013'te Garanti BBVA'ya katılan Murat Çağrı Süzer, 2017-2020 yılları arasında BBVA'nın Amerika'daki bankası BBVA Compass'ta Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak yaklaşık 5.500 kişilik bir ekibe liderlik etti ve Mayıs 2020 itibari ile grup içinde geçiş yaparak Garanti BBVA Ödeme Sistemleri A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini üstlendi.

"Finans sektöründe Türkiye ve yurtdışında satış ve pazarlama, strateji, risk yönetimi, insan kaynakları, M&A gibi birçok alanda önemli projeler yöneten Süzer, 2013-2017 yılları arasında Türkiye'de ödeme sistemleri alanında birçok yeniliğin öncüsü GÖSAŞ'ta farklı pozisyonlarda görev yaptı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Murat Çağrı Süzer Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title