Haberler

Erdoğan, Rahmi Koç'u Arayıp Başsağlığı Diledi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Koç'un ölüm haberinin ardından babası Rahmi Koç'u arayarak başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Koç'un vefat haberinin ardından, Rahmi Koç ve Ali Koç'u telefonla arayarak baş sağlığı dileğinde bulundu.

"DERİN ÜZÜNTÜ DUYDUM"

Vefatın kendisini de derinden üzdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhum Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, aileye de sabır ve metanet dilediği kaydedildi.

DAVUTOĞLU DA ARADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu da Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı üzerine, Koç ailesini arayarak Başsağlığı dileklerini iletti.

DAVUTOĞLU: İYİ BİR ÖRNEK TEŞKİL EDİYORDU

Başbakan Ahmet Davutoğlu Davos'ta İş adamı Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle yaptığı değerlendirmede de, "İyi bir örnek teşkil ediyor iş dünyasına. Allah'tan rahmet diliyorum. Aileye başta sayın Rahmi Koç olmak üzere bütün ailesine taziyelerimi iletiyorum. Büyük önemli bir kayıp. İnşallah onun aile içinde sürdürmekte olduğu çalışmalar başarılı bir şekilde devam eder" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iş adamı Mustafa Vehbi Koç'un vefatı münasebetiyle ailesine taziye mesajı gönderdi. Bahçeli'nin mesajı şöyle: "Türk iş dünyasının önemli isimlerinden evladınız Sayın Mustafa Vehbi Koç'un ani ve elim bir şekilde vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma yüce Allah'tan rahmet, başta şahsınız olmak üzere tüm kederli aile fertlerine baş sağlığı diliyorum."

NUMAN KURTULMUŞ DA ARADI

Öte yandan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç ailesine taziyelerini iletti.

Kurtulmuş, iş adamı Mustafa Koç'un vefat haberinin ardından kardeşi Ali Koç'u telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan da "Türk iş dünyasının önemli isimlerinden Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, Koç ailesine başsağlığı ve sabır dilerim" ifadesini paylaştı.

MEHMET ŞİMŞEK: ÜRETKEN BİR EVLADIMIZI KAYBETTİK

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı, iş adamı Mustafa Koç'un vefatına ilişkin, "Üzüntülüyüz, ailesine sabır diliyorum" ifadelerini kullandı.

Şimşek, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki mesajında, "İş dünyamızın duayeni, başarılı, enerjik ve üretken bir evladımızı, Mustafa Koç'u kaybettik. Üzüntülüyüz, ailesine sabır diliyorum" görüşüne yer verdi.

"MUSTAFA KOÇ'UN VEFATI TÜRK İŞ DÜNYASI İÇİN BÜYÜK KAYIPTIR"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Mustafa Koç'un vefatı Türk iş dünyası için büyük kayıptır. Kendisine Allah'tan rahmet, Koç ailesine başsağlığı ve sabır dilerim" dedi.

"KOÇ'A ALLAH'TAN RAHMET, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLİYORUM"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yön.Kur.Bşk. Mustafa Koç'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

HASTANE, ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un hayatını kaybettiği Nişantaşı'nda bulunan Amerikan Hastanesi ziyaretçi akınına uğruyor. İş, siyaset, spor ve sanat dünyasından bir çok isim Koç ailesine taziyelerini iletmek için hastaneye geliyor.

"ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜM"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Çok genç. Çocuklarına, Rahmi Bey'e, kardeşine, herkese Allah sabır versin. Kimsenin beklemediği Bir şey. Çok üzüntülüyüm. Allah rahmet eylesin" dedi.

"MUSTAFA BEY ÇOK GENÇ BİR ARKADAŞIMIZDI"

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Mustafa Koç'u 2006 yılından beri tanıdığını belirterek, "Başta Koç ailesinin ve hepimizin başı sağolsun. Mustafa Bey gerçekten çok genç bir arkadaşımızdı. Kendisini 2006 yılından itibaren tanıdım. Gerçekten çok üzücü bir haber. Sabahleyin kendi pilotunu aradığımda da aslında olumsuz haberi vermişti ama inanmak istememiştik. Ne yazık ki o haber bu gün gerçekleşti" diye konuştu.

"BİR NUMARALI İŞ LİDERİNİ KAYBETTİK"

Taziyeye gelen Es Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem S ancak, çok üzgün olduğunu belirterek, "İş dünyası üzgün. Bir numaralı iş liderini kaybettik, ülkeye büyük katkıları vardı. Atalarından, babalarından aldığı işleri büyüttü. Bir Türk dünya markası yarattı. Allah rahmet eylesin, hepimizin milletçe başı sağ olsun" dedi.

"TÜRK SANAYİSİNİN BAŞI OLSUN"

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Başkanı Erdal Bahçıvan da, "Hepimizi sabah şoka sokan bir olayla karşı karşıyayız. 2016 maalesef tatsız olaylarla başlamıştı, umarım ki bu duyacağımız son tatsız haber olur. Ülkemizin başı sağ olsun, Türk sanayisinin başı olsun, hepsinden önce Koç Ailesinin, Koç camiasının başı sağ olsun. Çok genç yaşta kaybettik değerli Mustafa Koç'u. Hayatının en verimli döneminde kaybettik. Sözün bittiği yerdeyiz, ruhu şad olsun" diye konuştu.

"TÜRKİYE ÇOK İYİ BİR İNSANINI, ÇOK İYİ BİR İŞ ADAMINI KAYBETTİ"

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Bütün Türkiye'nin başı sağ olsun. Türkiye çok iyi bir insanını, çok iyi bir iş adamını kaybetti. Hepimizin başı sağ olsun. Başka söylenecek bir şey yok. Çok üzgünüz" dedi.

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar da Türkiye'nin gerçek anlamda büyük, değerli bir devini kaybettiğini belirterek, "Bu kadar büyük servete, güce, imkana sahip olup da bir insan bu kadar mı güzel olur, bu kadar mı iyi olur, bu kadar mı asil olur, bu kadar mı dost olur. Çok büyük bir değerdi. Türkiye bunun acısını hep hissedecektir, emin olunuz. İnsanlara büyük faydaları vardı" dedi.

"TÜRKİYE BÜYÜK BİR İŞ ADAMANI KAYBETTİ"

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören de, "16 yaşından beri tanıdığım komşumu kaybettim. Çok üzgünüm. Türkiye büyük bir iş adamını kaybetti" dedi.

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter da hastaneye gelenler arasındaydı.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ta taziyelerini iletmek için geldi. Canpolat, çok üzgün olduğunu söyledi.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı da taziyeye gelenler arasındaydı. Eczacıbaşı açıklama yapmadı. Ayrıca, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de hastaneye gelerek taziyelerini iletti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Koç Holding Rahmi Koç Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (3)

İŞTE HABERMobil-IOS:

Erdogan rahatlamıştır

0
0
yanıtYanıtla
AnaMobil-ANDROID:

CUMHURBASKANIM VE DAVUTOGLU VE TEEM ARKADASLARI CENTILMENSINIZ VESSELÄMMMMM ,GURURDUYUYORUZ SIZINLE VESSELÄMMM, KALIN SAGLICAKLA inSAALAH,

0
0
yanıtYanıtla
KönigrasseMobil-IOS:

İlk önce seni götürüceklerdi reis hepsi gitti sen kaldın allah rahmet eylesin reisimizede sağlık sıhat ömür versin inşallah.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title