Haberler

Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 Yılı 4. Olağan Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme:

Denizli'de istihdam ve iş gücünü arttırmak amacıyla düzenlenen Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 4. olağan toplantısı Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda istihdam ve mesleki eğitim konuları ele alındı.

Denizli'de istihdam ve iş gücünü arttırmak amaçlı Denizli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 4. olağan toplantısı, Vali Ömer Faruk Coşkun'un başkanlığında gerçekleşti.

Denizli'de işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak amacıyla düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2023 Yılı 4. Olağan toplantısı Vali Ömer Faruk Coşkun'un başkanlığında gerçekleştirildi. Denizli Ticaret Odası Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya; Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, Denizli İl Müdürü Fatih Işık, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İl Müdürleri ile Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ömer Faruk Coşkun, "Dünyada ve ülkemizde yaşanan teknolojik gelişmeler, iletişim ve bilgiye ulaşım kolaylığı, bilginin kullanılması ve yaygınlaştırılması bildiğiniz gibi birçok alanı etkiliyor. En çok da "İstihdam ve eğitim" alanında sürekli değişim ve gelişim ihtiyacı oluşturmaktadır. Bu nedenle Teknoloji Çağı dediğimiz bu dönemde bizler de ilimizde yerel düzeyde yapacağımız çalışmalar ile hem ülkemizdeki hem de dünyadaki gelişmelere uyum sağlayarak; eğitim hayatı içinde mutlu ve başarılı öğrenciler yetiştirerek, Denizli'mizde nitelikli ve net istihdamı artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık tarafından, Genel İşgücü Piyasası verileri hakkında kurul üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantı, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin ardından sona erdi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ömer Faruk Coşkun Denizli Ömer Eğitim Ekonomi Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title