Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kamu bankalarına Togg çağrısı: Konutta olduğu gibi özel kredi sağlanabilir

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında yerli otomobil Togg'a özel kredi için de kamu bankalarına çağrıda bulundu. Erdoğan, "Nasıl konutta böyle bir imkan hazırladıysalar, otomobilde de özellikle Togg'a yönelik böyle bir adım atılabilir" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Yayın sırasında yerli otomobil Togg için kamu bankalarına çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamu bankalarımız niye var? Elbette Togg ile kampanya yapma noktasında kamu bankaları için bu iyi bir fırsat olacaktır. Buradan kendilerine çağrıda bulunuyorum, gerekirse tabii kendileriyle de bir ortak toplantı yapıp böyle bir zemini oluşturmaları hususunda inşallah bu adımı atmayı ben de düşünüyorum. Nasıl konutta böyle bir imkan hazırladıysalar, otomobilde de özellikle Togg'a yönelik böyle bir adım atılabilir.

"TOGG'A OLAN TALEP OLDUKÇA FAZLA"

Tabii şu anda benim bütün endişem Togg'un araç yetiştirme noktasındaki durumu ne olur? Talep çok fazla. Ama bütün bunlara rağmen, şu anda Togg'un tüm yönetimiyle başta Sanayi ve Teknoloji Bakanım olmak üzere kendileriyle görüşmeleri yapıp, ondan sonra kamu bankalarımızı süratle bir araya getirip, çünkü önümüzdeki 7 yılda bir milyon Togg inşallah yollarda olacak.

"ACABA TOGG'UN ZIRHLISI YAPILABİLİR Mİ?"

Bu ne demektir? Yani yollarda inşallah Togg'u görmek bize ayrı bir zevk verecek. Tabii bunları bir de tekamül ettirmek, yani şu anda tabii bu akıllı araç. Bunun yanında güçlü bir motora da sahip. Kendileriyle doğrusu şunu da konuşmak istiyorum, o da şu, acaba Togg'un zırhlısını da yapabilir misiniz? Makam araçları için olabilir, iş adamları için olabilir.

"TOGG İÇİN BENZER ADIMLARIN ATILMAMASI MÜMKÜN DEĞİL"

Yani bu bir taleptir. Mesela BMW'nin ilk zamanlar böyle bir durumu yoktu ama daha sonra BMW bu zırhlıyı da yaptı. Zırhlıda en iyileri olan şu anda Mercedes. O da sürekli olarak onu geliştirmenin, tekamül ettirmenin gayreti içerisinde. Bakıyorsunuz mesela Maybach önce farklı çıktı, daha sonra Maybach bu zırhlı da bile yeni yeni geliştirmelerle yeni yeni adımlar attı. Şimdi Togg için de buna benzer bazı adımların atılmaması mümkün değil.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

TOGG Ekonomi Haberler

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

Bir tarafta yas bir tarafta eğlence! İran'da muhalifler, Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü havai fişeklerle kutladı

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Reisi ve İranlı yetkililerin naaşlarını böyle taşıdılar

500

Yorumlar (15)

TC Naci BÜYÜKKAL:

Asgarî ücretli işçi kardeşlerim de TOGG alabilecek mi? Yoksa minibüs, belediye otobüslerine devam mı? :)

386
118
yanıtYanıtla
murtaza celik:

Dünyanin hicbir yerinde asgsri ücretle calisan kesin böyle bir Arac Platformu a binemez... Mantikli olmak gerkiyor

yanıt1
yanıt8
murtaza celik:

Dünyanin hic bir yerinde asgari ücret ile calisan kesim böyle bir Arac Platformun almasi mümkün degil. Avrupada bile asgari ücret ile calisan kesimin binecegiz bir Platform degil.

yanıt1
yanıt12
met tat:

Bir kac daha otomobil markası üretirsek asgari ücretin yarısı ile alabilirsin kardeşim

yanıt0
yanıt3
Emre Bozkurt:

asgari ücretli adamın togg ile ne işi var bu araba yüksek teknolojili sen hiç okul okuma kendini geliştirme sonra en kaliteli şeyi talep et git renoya bin ben o kadar okul okuyayım çalışayım iyi bir arabaya binmek için sen vasıfsız bir insan olarak asgari ücretle benle aynı şartlara sahip ol

yanıt3
yanıt22
Erhan Aydin:

Araba için 20 yıl kredi mi ödenir? Allah aşkına Almanya'da sıradan bir genç, ilk iş tecrübesinde bir iki ay içerisinde ortalama iyi bir ikinci el araba satın alabiliyor. Bizim ülkemizde en dandik araba için yıllarca taksit ödemek zorunda insanlar. Bir de TOGG mu alabilecekler?!

65
19
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Bu krediyi ödeyebilecek gelire sahip insanlar çok var ülkede. Proche, veya Tesla alabiliyorsa yani

yanıt12
yanıt26
ismail bey :

Dünya malı hevesiyle insanları kredi pisliğine sokmasınlar. Parası olan alsın.. olmayana, ahirette daha güzeli verilir...

27
24
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Ne , ne ... Markası ne ? Allah , Allaaaahh . ben cennette zaman ve mekanın olmadığını biliyordum , yani öyle öğrettiler . Allah aşkına bak Allah'ın adını verdim . Markası ne ve araba kaç beygirlik ?

yanıt16
yanıt3
Murat:

Reis bu millet haketmiyor bunlar nankör. Daha ne istiyorsunuz allahtan belami, baştaci yapmanız gerekiyor

8
22
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title