Haberler

Çimsa, 2017 3. Çeyrekte %20 Arttı

Güncelleme:

Çimsa, 2017 yılına ait 9 aylık gerçekleşen net satış gelirini 1.054 milyon TL olarak, net dönem karını ise 153 milyon TL olarak açıkladı.

Tüm iş süreçlerinde karlı ve sürdürülebilir bir büyüme sağlama hedefiyle hareket eden Çimsa, 2017 yılının ilk 9 aylık dönemine ait finansal verilerini kamuoyuyla paylaştı. Şirketin 30 Eylül 2017 tarihi itibarıyla elde ettiği cirosu, önceki yılın aynı dönemine kıyasla %20 artarak, 1.054 milyon TL oldu.

5 YILDA 350 MİLYON DOLAR YATIRIM

Çimsa Genel Müdürü Nevra Özhatay, "Son 5 yılda yaptığımız 350 milyon Dolar tutarındaki yatırımlar ile şirketimizi daima ileriye taşıyor, ülkemiz ve sektörümüz için değer yaratıyoruz. Çimsa olarak, araştırmaya, geliştirmeye ve yenilenmeye her geçen yıl daha fazla kaynak ayırıyor; sektörde öncü kimliğimizi pekiştirecek birçok büyük yatırıma imza atıyoruz" dedi.

ARTAN KAPASİTESİYLE SEKTÖRÜN FARKLILAŞAN İHTİYAÇLARINA KESİNTİSİZ ÇÖZÜM

Özhatay, "Afyonkarahisar'da bulunan fabrikamızın Halımoru Köyü'nde 400 dönüm arazi üzerinde inşa edilen, modern teknolojilerle donatılmış yeni tesisine taşınma süreci geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Böylece yeni fabrikamızda klinker üretim kapasitemiz 3 katına çıkarak, yıllık 1,5 milyon tona ulaştı. Bununla beraber, Çimsa Eskişehir Fabrikamızda gerçekleşen 55 milyon Dolar tutarındaki yatırımımız ile toplam beyaz klinker üretim kapasitemiz 1 milyon 565 tona ulaşacak ve global beyaz çimento üreticisi kimliğimizi daha da güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.

TOPLUMSAL YATIRIMLARIN TEMELİNDE EĞİTİM YER ALIYOR

Nevra Özhatay, çocuklara yönelik eğitim projelerini desteklemenin Çimsa için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "2011 yılından beri yürüttüğümüz 'Yaz Çocukları' Projesi, 7-12 yaş arası çocukların eğitimine ve kişisel gelişimine yönelik geliştirilen sürdürülebilir bir toplumsal yatırım projesi olarak devam etmekte. Niğde ve Mersin'de gerçekleştirerek, 7 yılda 742 çocuğa ulaştığımız bu projeyi önümüzdeki yıllarda daha da geliştirerek, ülkemizin geleceği için değer yaratmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Eylül Çimsa Ekonomi Haberler

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Korkutan rapor! Deprem bölgesinde intihar vakalarında artış yaşanıyor, 8 yaşında girişimde bulunanlar var

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title