Haberler

CHP'den Yoksul ve Geliri Olmayan Aileye 720 Lira

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, milletvekili aday tanıtım toplantısında, "Hiçbir hanenin ayda 720 liradan daha az geliri olmayacak" dedi.

CHP, 7 Haziran seçimlerinde İstanbul'da yarışacak 88 milletvekili adayını dün Kadıköy Belediyesi'nin sosyal tesislerinde düzenlediği toplantıyla tanıttı. CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, CHP genel başkan yardımcıları Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, il yönetim kurulu üyeleri ve bazı belediye başkanları katıldı.

ÖNCE ALKIŞLADILAR

Açılış konuşmasını yapan Murat Karayalçın, Kartal'daki "Milletçe Alkışlıyoruz" mitingiyle ilgili "AKP'nin gidişini alkışladık. CHP'nin gelişine alkış tuttuk. Avuçlarımızı patlatırcasına alkışladık" dedi. Bu sırada, milletvekili adayları ayağa kalkarak Karayalçın'la birlikte alkış tuttu.

YOKSULLUK SIFIRLANACAK

Seçim bildirgelerinin pazar günü kamuoyuna açıklanacağını söyleyen Karayalçın, İstanbul'la ilgili bölümüne ilişkin bilgi verdi. Karayalçın, İstanbul'da yoksulluğu sıfırlayacaklarını belirterek şunları söyledi:
"CHP iktidarında yoksul yurttaşımız kalmayacak, yoksulluk İstanbul'da toprağa gömülecek. Aile sigortasını, bu amaç doğrultusunda kullanacağımız temel araç şeklinde değerlendiriyoruz. CHP iktidarında İstanbul'da hiçbir hanenin ayda 720 liradan daha az geliri olmayacaktır.

YOKSUL AİLEYE 720 LİRA

720 lira bizim için çizgidir, bunu taahhüt ediyoruz. İstanbul'da şu anda yoksulluk sınırın altında yaşayan 500 bin hanenin hiçbirisi, 720 liranın altında bir gelirle yaşamını sürdürmek durumunda olmayacaktır. Yandaşlar değil, yurttaşlar yararlanacak. Ailedeki bireylerin hamilelik, çocukların yaşları, eğitim, askerlik, yaşlılık, engellilik durumlarına göre CHP, 720 liranın üzerinde desteği sağlayacaktır. İstanbul'da 700 bin işsiz var. 50 bin genç ve kadının istihdamını sağlayacak özel paket hazırlıyoruz. 2002'den bu yana İstanbul'da uygulanmış olan kentsel dönüşüm projeleriyle 100 binin üzerindeki İstanbullu tehcir edilmiş, yerinden sürülmüştür. Biz, halkla birlikte alanları dönüştürmeyi öneriyoruz. İstanbul'un deprem riskini sıfırlayacağız." (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Kadıköy Belediyesi Murat Karayalçın Tekin Sezgin İstanbul Memur Yaşam Ekonomi Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (85)

lapsekilimobilWeb@haberler.com:

Oylar CHP ye hadi bakalım.

22
3
yanıtYanıtla
OSMANLI TORUNU Mobil-ANDROID:

Sen önce zekatı öğret. fitreyi öğret ve öğren ey iktidara hiç bir zaman gelemiyecek olan CHP

3
21
yanıtYanıtla
Enes Malazbey:

başka parti bunu söylese inanmam. . . ama bu söz KEMAL SÖZÜ. . . ve adam ne söz verdi ise yaptı. . . . o yüzden bu sefer oyum CHP ye. . . .

13
11
yanıtYanıtla
hisarliMobil-ANDROID:

bu sefer oyum chp ye

12
12
yanıtYanıtla
adam:

Hirsizliga HAYIR, yolsuzluga HAYIR, rüsvete HAYIR, israfa HAYIR, biatciliga HAYIR, CBnin yasalara karsi hareket etmesine HAYIR, zulme HAYIR, issizlige HAYIR, para kutularina, gemiciklere HAYIR, yalana HAYIR, din tüccarligina HAYIR! Iste bu tutum alkislanir, oyum CHPye:-)

19
3
yanıtYanıtla
EMEKLİ:

CHP VAAT VERİYOR AKP NE VERİYOR BAŞKANLIK BAŞKANLIK BENİM FAYDAMA OLAN NE VAR BAŞKANLIKTA HİÇBİRŞEY O YÜZDEN OYUMU CHPYE VERECEĞİM BU SEFER.

10
11
yanıtYanıtla
ekobaraMobil-ANDROID:

bu sefer oyumchp ye

17
3
yanıtYanıtla
Adınızı YazınATLS:

AKP VAATLERİNDEN DAHA OLUMLU VE MANTIKLI TEK UMUDUMUZ CHP İNŞALLAH GELİRDE T. C LAYIK OLDUGU NOKTAYA GETİRİR

18
1
yanıtYanıtla
amed21:

böyle palavralara inanmayın oylar HDPye

2
17
yanıtYanıtla
Kemal:

Sala Kemal salla oy almak çin bizim paramızı dağıt zaten sallamaktan başka birşey bilmezsiniz. CHP de senden akıllı başka kimse yokmu yok herhalde. olsa seni orda tutmazlarsa.

5
13
yanıtYanıtla
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title